Σκηνές... θρίλερ για την Αγγλία στο Μουντιάλ: Έκλεψαν τον προπονητικό εξοπλισμό των «τριών λιονταριών» - iefimerida.gr

Σκηνές... θρίλερ για την Αγγλία στο Μουντιάλ: Έκλεψαν τον προπονητικό εξοπλισμό των «τριών λιονταριών»

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας κατά τη διάρκεια της προπόνησης
Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας κατά τη διάρκεια της προπόνησης / AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα κλοπής έπεσε η Εθνική Αγγλίας πριν από την πρεμιέρα του Μουντιάλ, με αγνώστους να αφαιρούν μέρος του προπονητικού εξοπλισμού.

Η προετοιμασία της Εθνικής Αγγλίας για την πρεμιέρα του Μουντιάλ απέναντι στην Εθνική Κροατίας ξεκίνησε με ένα απρόοπτο περιστατικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θύματα κλοπής οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC Sport, άγνωστοι διέρρηξαν βανάκι που μετέφερε τον προπονητικό εξοπλισμό των «τριών λιονταριών» και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ποδοσφαιρικές μπάλες και παπούτσια.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν από την άφιξη της αγγλικής αποστολής στο Κάνσας, όπου η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα πραγματοποιούσε το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι αμερικανικές αρχές βρίσκονται σε συνεργασία με την The Football Association για τη διερεύνηση της υπόθεσης και έχουν ήδη προχωρήσει σε δύο συλλήψεις υπόπτων.

Στο αγωνιστικό στρατόπεδο της Αγγλίας επικρατεί η ελπίδα ότι το περιστατικό δεν θα επηρεάσει την ψυχολογία των διεθνών ενόψει της απαιτητικής αναμέτρησης με την Κροατία, η οποία θεωρείται το πιο δύσκολο εμπόδιο στον όμιλο για την ομάδα του Τούχελ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μουντιαλ 2026 Ποδόσφαιρο Αγγλία κλοπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ