Μουντιάλ 2026: Ο Γιούργκεν Κλοπ θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2026: Ο Γιούργκεν Κλοπ θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας

O Γιούργκεν Κλοπ θα είναι ο επόμενος προπονητής της εθνικής Γερμανίας
O Γιούργκεν Κλοπ θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Γερμανίας / Φωτογραφία : AP
ΘΕΜΗΣ ΛΙΟΥΔΑΚΗΣ

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, μετά το τέλος του Μουντιάλ 2026, σύμφωνα με το «TalkSport».

Η πορεία των «πάντσερ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν σύντομη. Και σίγουρα όχι επιτυχημένη. Μιας και αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι από την Παραγουάη. Αλλά οι εν γένει εμφανίσεις τους στα γήπεδα του Καναδά, του Μεξικού και των ΗΠΑ μόνο ικανοποιητικές δεν ήταν, με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον έμπειρο τεχνικό να αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα. Έτσι, λοιπόν, τα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ολοένα και περισσότερο ότι ο διάδοχός του θα είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ξεκινήσει ήδη επαφές μαζί του και εκείνος μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να απαντήσει θετικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «TalkSport».

Μουντιάλ 2026: Η πορεία και η ζωή του Γιούρκγεν Κλοπ μετά τη Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ από την ώρα και τη στιγμή που αποχώρησε από τον πάγκο της Λίβερπουλ τον Μάιο του 2024 είχε πάρει απόφαση να μην πάει σε κάποιον σύλλογο. Μιας και ο στόχος του ήταν να είναι πιο... χαλαρός και να απολαύσει τη ζωή του, μαζί με τη γυναίκα του. Παρ' όλα αυτά, η RedBull τον προσέγγισε λίγο καιρό αργότερα και τον έκανε επικεφαλής Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου (Global Head of Soccer) στον όμιλό της. Ο ρόλος του είναι καθαρά διοικητικός και συμβουλευτικός

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτι που του επέτρεπε να είναι ενεργός επαγγελματικά και ταυτόχρονα να έχει πολύ καλές χρηματικές απολαβές. Ωστόσο, δεν ήταν σε καμία ομάδα, ενώ είχε ρόλο τηλεσχολιαστή στη γερμανική τηλεόραση κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οπότε αν και εφόσον στα χέρια του έρθει μία πολύ καλή και δελεαστική πρόταση που να μην υπάρχει καθημερινή τριβή, όπως από μία εθνική ομάδα, τότε αυτή αναμένεται να γίνει αποδεκτή από εκείνον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ