Μουντιάλ 2026: Η Ισπανία και ο Μουσλέρα με το λάθος του έστειλαν το Πράσινο Ακρωτήρι στην Αργεντινή και την Ουρουγουάη στο σπίτι της [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2026: Η Ισπανία και ο Μουσλέρα με το λάθος του έστειλαν το Πράσινο Ακρωτήρι στην Αργεντινή και την Ουρουγουάη στο σπίτι της [βίντεο]

Ο Αλεξ Μπαένα πανηγυρίζει με τον Λαμίν Γιαμάλ
Ο Αλεξ Μπαένα πανηγυρίζει με τον Λαμίν Γιαμάλ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας όμιλος ανοιχτός σε πολλά σενάρια ήταν ο 8ος του Μουντιάλ 2026 όμως αυτό που κυριάρχησε έμοιαζε αρκετά ρεαλιστικό πριν από τους χθεσινούς αγώνες.  

Η Ισπανία νίκησε την Ουρουγουάη και το Πράσινο Ακρωτήρι δεν νίκησε την Σαουδική Αραβία. Κάπως έτσι, η Ισπανία ως πρώτη του ομίλου θα παίξει με τον δεύτερο του 10ου γκρουπ, δηλαδή μία την Αυστρία ή την Αλγερία, το Πράσινο Ακρωτήρι ως δεύτερη με την Αργεντινή, η Ουρουγουάη ως τρίτη όπως και η Σαουδική Αραβία θα πάρουν το  αεροπλάνο της επιστροφής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Ζαπονάν του Μεξικού δεν είδαμε πράματα και θάματα από Ουρουγουανούς και Ισπανούς, είδαμε όμως ένα γκολ που έγειρε την πλάστιγγα της αναμέτρησης στο Ζαπονάν του Μεξικού.

Την έγειρε στην πλευρά των Ισπανών καθώς αυτός που το πέτυχε ήταν ο Μπαένα, ο οποίος στο 42ο λεπτό αξιοποίησε το γύρισμα του Γιορέντε στο ύψος του πέναλτι, κοντρόλαρε και σούταρε κι ο Μουσλέρα που φιλοδοξούσε να μπλοκάρει, έκανε ακόμα ένα λάθος και τελικά μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα της ομάδας του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Μπιέλσα, στο ημίχρονο άλλαξε τερματοφύλακα ρίχνοντας στην μάχη τον Ροτσέτ, αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Οι Ισπανοί έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 85ο λεπτό αλλά ο Φεράν Τόρες έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Πράσινο Ακρωτήρι πήρε αυτό που ήθελε από την Σαουδική Αραβία

Την ίδια ώρα στο Χιούστον των ΗΠΑ, το πρώτο μέρος είχε κάποιες υποψίες ευκαιριών, καθώς η μη ήττα φάνηκε να είναι το πρώτο ζητούμενο για το Πράσινο Ακρωτήριο και την Σαουδική Αραβία. Για τους Καμποβερντιανούς διότι με βάση την εξέλιξη στο άλλο ματς η ισοπαλία τους έδινε την δεύτερη θέση  στην βαθμολογία και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, το βασικό ζητούμενο ήταν να κλέψει το ματς, ως εκ τούτου και τη δεύτερη θέση και από απόλυτο αουτσάιντερ να βρεθεί στους 32 της διοργάνωσης.   

Στο 22΄ το Κάμπο Βέρντε είχε τη στιγμή του με τον Σεμέδο αλλά τον νίκησε ο Αλ Οβαΐς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σαουδική Αραβία απείλησε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Κανό όμως εδώ ο νικητής ήταν ο πορτιέρε του Πράσινου Ακρωτηρίου Βοζίνια.

Στο 74' το Πράσινο Ακρωτήριο άγγιξε το γκολ με τον Λάρος Ντουάρτε, αλλά ο Αλ Οβαΐς κράτησε το μηδέν.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

  1. Ισπανία 7
  2. Κάπο Βέρεντε     3
  3. Ουρουγουάη     2
  4. Σαουδική Αραβία             1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ