Η Νορβηγία πέρασε στους «16» του Μουντιάλ 2026 και οι παίκτες της το πανηγύρισαν με την ψυχή τους.
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ και η παρέα του δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ωστόσο, στο τέλος ο έμπειρος σέντερ φορ είχε τη λύση και ήταν αυτός που έκανε το 2-1 για την εθνική του ομάδα κόντρα στους Αφρικανούς. Όπως ήταν λογικό και επόμενο ο ταλαντούχος επιθετικός δεν μπορούσε να πιστέψει όλο αυτό που ζούσε, μαζί με τους συμπατριώτες του.
Από την άλλη η Ακτή Ελεφαντοστού προσπάθησε αρκετά. Έφτασε μία ανάσα από το 2-2 πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Φάε θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την πατρίδα τους. Αλλά η λύπη τους ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη.
Μουντιάλ 2026: Συνεχίζουν το... κουπί τους οι Νορβηγοί και δεν πρόκειται να σταματήσουν άμεσα
Μία από τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές στιγμές του Μουντιάλ 2026 είναι εκείνη που φέρνει μαζί την εξέδρα μαζί με την ομάδα είναι ο πανηγυρισμός με το... κουπί. Το έκαναν όταν η Νορβηγία πέρασε στα νοκ-άουτ. Το συνέχισαν και μετά την πρόκρισή τους επί της Ακτής Ελεφαντοστού.
Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ ήταν αυτός που έδινε τον ρυθμό και τον παλμό, χτυπώντας ένα τύμπανο.