Τα χρόνια που ο Άρης «βυθιζόταν» στην μετριότητα, έχουν πλέον τελειώσει. Στην Θεσσαλονίκη υποδέχονται τον Ρίτσαρντ Σιάο και ταυτόχρονα αναμένουν την έναρξη μίας νέας λαμπρής εποχής.
«Οδηγοί» σε αυτή, θα είναι εκτός από τον Αμερικανό πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία, ο Νίκος Ζήσης (Γενικός Διευθυντής) και ο Μπόγκνταν Κάραϊτζιτς (προπονητής).
Χωρίς καμία αμφιβολία, το μεγαλύτερο «μπαμ» μέχρι στιγμής, ακούει στο όνομα Μπριν Φορμπς και η μετακίνησή του στο «Nick Galis Hall» γνωστοποιήθηκε το απόγεμα της 17ης Ιουλίου. Ο Αμερικανός έρχεται στην Ευρώπη για πρώτη φορά και είναι έτοιμος να προσφέρει στο τεχνικό επιτελείο του «Θεού του Πολέμου» το απαράμμιλο ταλέντο του, ανεβάζοντάς τον πολλά επίπεδα πάνω και κάνοντάς τον ανταγωνιστικό ξανά.
Διαβάστε εδώ για την ιστορία του Μπριν Φορμς.