Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε δηλώσεις μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκης για το Champions League.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο, ωστόσο επισήμανε ότι τα γκολ της Μπάγερ Λεβερκούζεν ήρθαν σε καθοριστικό σημείο.
«Και οι δυο ομάδες έπαιξαν καλά και είχαμε από ένα καλό ημίχρονο. Στην καλύτερή τους στιγμή ήρθε το γκολ, από μια μακρινή μπαλιά, και το δεύτερο γκολ ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», ανέφερε.
Ο τραυματισμός του Πιρόλα
Ο Βάσκος τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στον τραυματισμό του Πιρόλα, επισημαίνοντας ότι επηρέασε την ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
«Μας επηρέασε πολύ ο τραυματισμός. Δεν ξέραμε αν θα έβγαινε κάποιος, αν θα έβγαινε ένας ή και οι δύο. Δεν ξέρω κάτι περισσότερο για την κατάσταση του Πιρόλα. Έφυγε, αλλά δεν γνωρίζω αν πήγε στο σπίτι του ή για εξετάσεις. Το χτύπημά του φάνηκε σοβαρό», σημείωσε.
Δύσκολη η ρεβάνς στη Γερμανία
Αναφερόμενος στη ρεβάνς, παραδέχθηκε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, επισημαίνοντας και την οικονομική δυναμική της αντιπάλου.
«Θα είναι πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε αρχικά να βάλουμε ένα γκολ και μετά το δεύτερο. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα αξίας 500 εκατομμυρίων ευρώ. Προέχει το ματς με τον Παναιτωλικό. Θα πάμε στη Γερμανία για να προσπαθήσουμε», κατέληξε.