Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ με 3-0 για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ανέφερε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και για τον Ελ Κααμπί.
Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
«Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν είναι μόνο ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες και τους πιέσαμε, αλλά παράλληλα δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να περάσει στο δικό μας γήπεδο. Είναι σημαντικό, το ζητάμε από την ομάδα. Δεν είναι μόνο εκείνοι που βάζουν τα γκολ, είναι όλοι εκείνοι που βοηθάνε την ομάδα να μην κινδυνεύσει».
Για τον Ελ Κααμπί και εάν σκέφτεται να τον κλειδώσει για να μην πάει στο Κόπα Άφρικα: «Δεν νομίζω πως χρειάζεται. Είναι πολύ χαρούμενος εδώ, είναι αφοσιωμένος εδώ. Ένας παίκτης που βάζει πολλά γκολ σε μια ομάδα και είναι χαρούμενος σε μια ομάδα θέλει να διακριθεί με αυτή. Δεν τον ενδιαφέρει μόνο να σκοράρει, αλλά σκέφτεται να βοηθήσει την ομάδα. Το έχουμε συζητήσει μαζί του, όταν είσαι ομαδικός τόσο περισσότερα γκολ μπορείς να βάλεις».