Μαραθώνιος Αθήνας: Ο Καραΐσκος μεγάλος νικητής για το 2025 -Αποθέωση από τον κόσμο στο Καλλιμάρμαρο - iefimerida.gr

Μαραθώνιος Αθήνας: Ο Καραΐσκος μεγάλος νικητής για το 2025 -Αποθέωση από τον κόσμο στο Καλλιμάρμαρο

Ο Παναγιώτης Καραϊσκος
Ο Παναγιώτης Καραϊσκος κέρδισε τον φετινό μαραθώνιο Αθήνα / Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Παναγιώτης Καραΐσκος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και τερμάτισε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο, στον Διεθνή Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο πρωταθλητής των αποστάσεων τερμάτισε σε χρόνο 2:20.10 και άφησε πίσω του τον Κώστα Σταμούλη (2:23.24) και στην τρίτη τον Μπάμπη Πιτσόλη (2:24.02) που είχε κερδίσει τον περσινό αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O νικητής λίγο πριν τον τερματισμό:

«Είναι η δεύτερή μου νίκη στον μαραθώνιο και είμαι χαρούμενος. Πήγα στον δικό μου ρυθμό και δεν ακολούθησε κανείς. Ημουν δυνατός και χειρίστηκα σωστά τη κούρσα» είπε ο νικητής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάνω από 24.000 δρομείς συμμετείχαν μόνο στον μαραθώνιο, ενώ 50.000 δρομείς έτρεξαν στα 10.000μ.

Νικήτρια η Νούλα στις γυναίκες

Στις γυναίκες η Ματίνα Νούλα ήταν η θριαμβεύτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τερμάτισε πρώτη με χρόνο 2:39:27 και πήρε την πρώτη θέση για δεύτερη διαδοχική σεζόν, με την αθλήτρια του Ηρακλή Θεσσαλονίκης να αφήνει πίσω την Γιώτα Βλαχάκη που τερμάτισε δεύτερη με χρόνο 2:49:31 και την Ράνια Ρεμπούλη που τερμάτισε τρίτη με χρόνο 2:52:07.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαραθώνιος Αθήνας μαραθώνιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ