Ο Παναιτωλικός απέδρασε από τη Λιβαδειά με δύο γκολ του Οπόκου και συνεχίζει μονάχα με νίκες στη Super League!
Δε γίνεται πλέον να μην πάρεις σοβαρά τον Παναιτωλικό! Η ομάδα του Αγρινίου επιβλήθηκε και του Λεβαδειακού στη Βοιωτία, φτάνοντας τους εννιά βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στη Super League.
Συνεχίζει, δηλαδή, πάνω από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ περιμένει την εξέλιξη του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Για τον Λεβαδειακό, από την άλλη, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, καθώς μετρά τρεις ήττες και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Φυσικά δεν είναι πολλές οι ομάδες που του έχουν ξεφύγει, όμως το ξεκίνημα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό.
Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι πήραν το μεγάλο διπλό με «ήρωα» τον Οπόκου, ο οποίος νίκησε τον Άνακερ με όμορφο πλασέ στο 77ο λεπτό! Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τον Παναιτωλικό στο 94', όταν ο Οπόκου «υπέγραψε» ξανά για το 0-2.
Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά αλλά δικαιώθηκε στο τέλος
Η ομάδα του κόουτς Αναστασίου ήθελε να εκμεταλλευτεί τη φόρμα της και μπήκε δυνατά. Στο 7ο λεπτό, μάλιστα, έχασε τεράστια ευκαιρία. Σε πρώτο χρόνο, ο Άνακερ έδιωξε, ενώ η κεφαλιά που πήρε ο Μπάσι κατέληξε στο δοκάρι.
Σιγά σιγά ο Λεβαδειακός πατούσε στα πόδια του και ο Κουτσαρένκο αναγκάστηκε να αποκρούσει κεφαλιά του συμπάικτη του, Στάγιτς, στο 19', μετά από εκτέλεση του Βήχου. Το... αυτογκόλ γυρόφερνε τον Παναιτωλικό, καθώς και στο 36' ο Μπάτζι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.
Ο ρυθμός ανέβηκε στο δεύτερο μέρος έστω κι αν δεν υπήρχαν οι κλασικές ευκαιρίες ή τα δοκάρια του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ, πάντως, ήρθε σε ένα διάστημα που το παιχνίδι είχε ηρεμήσει. Ο Οπόκου πλάσαρε ιδανικά στο 77' και έβαλε μπροστά τον Λεβαδειακό.
Στο 83', ο Παναιτωλικός πήγε να τελειώσει το παιχνίδι, όμως είχε δεύτερο δοκάρι, με την κεφαλιά του Άλεξιτς να βρίσκει τη δοκό του Λεβαδεαικού. Το έκανε τελικά στο 92', όταν ο Οπόκου βγήκε στο ανοιχτό γήπεδο και έκανε το 0-2, περνώντας... μέχρι και τον Άνακερ.