Κύπελλο Ελλάδας: Με Έλληνες διαιτητές και ξένους VAR τα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Άρης - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Με Έλληνες διαιτητές και ξένους VAR τα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Άρης

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι ξένος, αλλά Έλληνας διαιτητής ορίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη, ο οποίος πάντως θα έχει ξένο στο VAR, και συγκεκριμένα τον Σλοβένο Ματέι Γιουγκ.

Υπενθυμίζεται πως χθες βράδυ ο Ολυμπιακός απαίτησε elite διαιτητή από το εξωτερικό για το συγκεκριμένο παιχνίδι αναφέροντας σε ανακοίνωσή του πως «αν δεν έχουν την ικανότητα να βρουν ελίτ διαιτητή, ας αναβάλουν τον αγώνα μέχρι να βρουν».

Στο Παναθηναϊκός-Άρης διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου, με τον Ολλανδό Κλέι Ρούπερτι στο VAR.

Στο ΑΕΚ-ΟΦΗ διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου και στο VAR ο Θανάσης Τζήλος, ενώ στο Λεβαδειακός-Κηφισιά «σφυρίζει» ο Βασίλης Φωτιάς με τον Στέφανο Κουμπαράκη στο VAR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδας διαιτητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ