Κλαμπ Μπριζ - Άστον Βίλα 2-3: Μεταμορφωμένη στα «αστέρια» η ομάδα του Έμερι [βίντεο] - iefimerida.gr

Κλαμπ Μπριζ - Άστον Βίλα 2-3: Μεταμορφωμένη στα «αστέρια» η ομάδα του Έμερι [βίντεο]

Οι παίκτες της Άστον Βίλα πανηγύρισαν έξαλλα και τα τρία γκολ τους
Οι παίκτες της Άστον Βίλα πανηγύρισαν έξαλλα και τα τρία γκολ τους / Φωτογραφία : AP
ΘΕΜΗΣ ΛΙΟΥΔΑΚΗΣ

H Άστον Βίλα ήταν ανώτερη από την Κλαμπ Μπριζ και έτσι επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-2 στην πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Η Άστον Βίλα στην Premier League δεν έχει σημειώσει ούτε ένα γκολ. Ωστόσο, στη League Phase του Champions League βλέπει... αστεράκια. Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι σε ένα κρεσέντο από γκολ και φάσεις επί της ουσίας «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο την Κλαμπ Μπριζ και στο φινάλε επικράτησαν με σκορ 3-2.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι, μετά από καιρό, έδειξαν όχι μόνο ότι μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις, αλλά να πετύχουν και το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Κάτι που σίγουρα θα τους βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα από εδώ και πέρα. Η Κλαμπ Μπριζ εμφάνισε πολλά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία και όπως ήταν λογικό τα πλήρωσε πολύ ακριβά.

Κλαμπ Μπριζ - Άστον Βίλα: Χάθηκε η μπάλα

Η αλήθεια είναι ότι η Άστον Βίλα μόνο καλά δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν της στην Premier League. Οι παίκτες του Έμερι όχι μόνο δεν έχουν πάρει νίκη, αλλά, δεν έχουν σημειώσει ούτε ένα γκολ για μετά από τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο, στο Champions League οι «χωριάτες» εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητά τους και βρήκαν... μπόσικη την άμυνα της Κλαμπ Μπριζ.

Η πίεση των Άγγλων έφερε αποτελέσματα στο 11'. Όταν ο ΜακΓκιν ήταν εκείνος που έβαλε σε ρόλο οδηγού την Άστον Βίλα και σημείωσε ένα τέρμα που έμελλε να δώσει τον... ρυθμό για τη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή και άλλαζαν εύκολα την μπάλα έξω από την περιοχή της Μπριζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Βέλτσεν.

όμως, αυτό ήταν ένα... καμπανάκι που άκουσε η Άστον Βίλα και ανέβασε στροφές, κάνοντας το 1-2 με τον Μπουέντια στο 22΄.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Βέλγοι προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους. Κάτι που πλήρωσαν ακριβά όταν στο 43΄ο Τζάκσον έκανε το 1-3 και επί της ουσίας έφερε ακόμα πιο κοντά την Άστον Βίλα σε ένα μεγάλο «διπλό».

Κλαμπ Μπριζ - Άστον Βίλα: Πήγαν να το κάνουν... θρίλερ οι Βέλγοι

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άστον Βίλα ήθελε να βάλει... δύσκολα στον εαυτό της. Οι Άγγλοι όσο περνούσαν τα λεπτά άφηναν ολοένα και περισσότερο την μπάλα στα πόδια των Βέλγων που ήξεραν πολύ καλά τι έπρεπε να κάνουν, ώστε να κάνουν όσο το δυνατόν πιο δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παίκτες του Έμερι έδειχναν να χάνουν τις δυνάμεις τους και να «σκάνε». Η Μπριζ άλλαζε ωραία την μπάλα και έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει τη... ζημιά. Κάτι που συνέβη, καθώς μείωσε με τον Τρεσόλντι στο 61' με τον παίκτη των γηπεδούχων να είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι.

Από εκεί και πέρα η Άστον Βίλα έπαιξε με μυαλό και με εμπειρία. Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τον ρυθμό όποτε έπρεπε και γενικότερα έδειξαν να έχουν ψυχραιμία παρά την έντονη πίεση των Βέλγων και πήραν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ