«Δεν θέλω να το κάνει»: Καραλής και Ντουπλάντις αρχίζουν νέα κόντρα για απίθανο λόγο - iefimerida.gr

«Δεν θέλω να το κάνει»: Καραλής και Ντουπλάντις αρχίζουν νέα κόντρα για απίθανο λόγο

Ντουμπλάντις και ΚαΡΑΛΉς
Φωτογραφία: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μόντο Ντουπλάντις κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν της Πολωνίας.

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, μετά από άλμα στα 6.25μ, και άφησε στη δεύτερη θέση τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ο «Μανόλο» ήταν καταπληκτικός και έδωσε «σκληρή» μάχη με τον Ντουπλάντις. Προσπάθησε για τα 6.20μ., ύψος το οποίο δεν πέρασε, ωστόσο είχε εξασφαλίσει από νωρίς το ασημένιο μετάλλιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ