Κάιρι Ίρβινγκ: Απολογήθηκε για το αντισημιτικό post-Προσφέρει 500.000 δολάρια [εικόνα] - iefimerida.gr

Κάιρι Ίρβινγκ: Απολογήθηκε για το αντισημιτικό post-Προσφέρει 500.000 δολάρια [εικόνα]

Ο αστέρας των Nets Κάιρι Ίρβινγκ
Ο αστέρας των Nets Κάιρι Ίρβινγκ / Φωτογραφία Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κάιρι Ίρβινγκ θέλησε με έμμεσο τρόπο να ζητήσει «συγνώμη» για τον σάλο που προκλήθηκε μετά το αντισημιτικό περιεχόμενο που ανάρτησε στα Social Media.

Ο γκαρντ των Νετς, όπως γνωστοποίησε θα προσφέρει το ποσό των 500.000 δολαρίων στον εβραϊκό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ADL (Anti-Defamation League), που συμμετέχει σε διάφορες δράσεις ενάντια στον αντισημιτισμό.

Το ίδιο ποσό θα προσφέρουν και οι Μπρούκλιν Νετς, με τον Ίρβινγκ να απολογείται μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα Social Media.

«Γνωρίζω τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε το ποστάρισμά μου για την εβραϊκή κοινότητα και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Δεν πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αποτυπώνει πλήρως την πραγματικότητα ή ότι εκφράζει τις αρχές μου», ανέφερε στο μήνυμά του ο Ίρβινγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ