Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης εκδήλωσε ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης εκδήλωσε ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης / Φωτογραφία Χ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την παύση των εξελίξεων γύρω από το ζήτημα της Νέας Τούμπας – οριστικά ή προσωρινά, αυτό μένει να φανεί – η εμπλοκή του Αριστοτέλη Μυστακίδη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ φαίνεται πως αποκτά διαφορετική διάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο γνωστός επιχειρηματίας φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και συγκεκριμένα για την εξαγορά της, μέσω σχετικού email που φέρεται να απέστειλε στην ομάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη επίσημη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει προγραμματιστεί για αύριο το απόγευμα, στις 19:30, με αντικείμενο το ενδεχόμενο εισόδου του Τέλη Μυστακίδη στην ΚΑΕ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε εκπρόσωπο του κ. Μυστακίδη και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάση Χατζόπουλο, κατόπιν προηγούμενης αλληλογραφίας μέσω email.

Εφόσον προχωρήσει το ενδεχόμενο εμπλοκής του κ. Μυστακίδη, σε συνδυασμό με την πρόσφατη εξαγορά της ΚΑΕ Άρης από τον κ. Σιάο, εκτιμάται ότι το μπασκετικό σκηνικό της Θεσσαλονίκης θα αποκτήσει νέα δυναμική, θυμίζοντας – έστω και σε πρώτο στάδιο – κάτι από τις χρυσές εποχές του παρελθόντος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Τέλης Μυστακιδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ