Ηρακλής - Ατρόμητος 1-1: Με «ροπαλιά» του Πέδρο Μάρκες αρνήθηκε να χάσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηρακλής - Ατρόμητος 1-1: Με «ροπαλιά» του Πέδρο Μάρκες αρνήθηκε να χάσει [βίντεο]

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ηρακλής - Ατρόμητος
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ηρακλής - Ατρόμητος / EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΣΤΑΣ

Ούτε τώρα νίκη για τον Ατρόμητο, με τον Ηρακλή να βελτιώνει την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο και να αποσπά το 1-1 από την ομάδα του Κέρκεζ για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Με το γκολ του Τσιλούλη, ο Ατρόμητος προηγήθηκε και έδειξε πως μπορεί να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στην φετινή Super League. Ωστόσο, ο Πέδρο Μάρκες ισοφάρισε για τον Ηρακλή, δίνοντας... παράταση στo πρώτο «τρίποντο» των «Περιστεριωτών».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος σκόραρε και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το γκολ να ακυρώνεται έπειτα από εξέταση VAR, καθώς κρίθηκε πως υπήρχε φάουλ στην εξέλιξη της φάσης. Έτσι, οι δύο ομάδες «μοιράστηκαν» από έναν βαθμό στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Super League: Προβάδισμα για τον Ατρόμητο κόντρα στον Ηρακλή

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν αναγνωριστικά, με Ηρακλή και Ατρόμητο να μην παίρνουν μεγάλα ρίσκα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Η πρώτη φάση ανήκε στους Περιστεριώτες. Με την συμπλήρωση εννέα λεπτών, ο Περέα σούταρε διαγώνια από τα δεξιά, με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει την μπάλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν χαμηλός, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν σημαντικές φάσεις. Με το γκολ να έρχεται για την ομάδα του Κέρκεζ, στο 21ο λεπτό.

Ο Λύρατζης μπήκε στην περιοχή των - τυπικά - γηπεδούχων και σέντραρε από τα δεξιά, με την μπάλα να στρώνεται στον Τσιλούλη και τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να πλασάρει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και «γράφοντας» το 0-1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα επόμενα λεπτά του ημιχρόνου κύλησαν με τους Περιστεριώτες να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθούν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες, έχοντας ως κινητήριους «μοχλούς» τους Τσούμπερ και Περέα.

Τα αίματα... άναψαν στο 38ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Περέα στον Αθανασιάδη. Ο Κολομβιανός επιθετικός βρήκε στο καλάμι τον Έλληνα τερματοφύλακα. Ο Περέα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, με την φάση να εξετάζεται, αλλά την κίτρινη να παραμένει.

Το ημίχρονο τελείωσε, με τον Ατρόμητο να πηγαίνει προηγούμενος με 1-0 του Ηρακλή στα αποδυτήρια, χάρη στο γκολ του Τσιλούλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Super League: Δοκάρια για Ατρόμητο και Ηρακλή, γκολ για τους Θεσσαλονικείς

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον Ηρακλή. Ο Ματσάρι «έριξε» στο παιχνίδι τους Ίβι Λόπεθ και Νεμάνια Ραντόγια, θέλοντας να δώσει... ενέργεια στην ομάδα του.

Η πρώτη φάση, όμως, ανήκε και πάλι στον Ατρόμητο. Με το μακρινό σουτ του Περέα στο 55ο λεπτό να καταλήγει άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, οι Περιστεριώτες «άγγιξαν» το δεύτερο τέρμα! Ο Τσούμπερ μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά και με ωραίο σουτ «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 58', ήταν η σειρά των Θεσσαλονικέων να φτάσουν μία... ανάσα από το γκολ! Η μπάλα έφτασε στον Ίβι Λόπεθ μέσα στην περιοχή, ο Ισπανός σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Η φάση εξετάστηκε, με το VAR να αποφασίζει πως η μπάλα δεν έχει περάσει την γραμμή μετά το δοκάρι.

Η ομάδα του Κέρκεζ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο, με εκείνη του Ματσάρι να ισοφαρίζει στο 73! Με φανταστική κάθετη πάσα, ο Ρος βρήκε τον Πέδρο Μάρκες και εκείνος πλάσαρε εξαιρετικά, πετυχαίνοντας το 1-1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο είχε ανέβει, με τους δύο «μονομάχους» να... ψάχνουν το γκολ της νίκης. Στο 79', το καλό δεξί σουτ του Λύρατζη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αθανασιάδη.

Στο 83ο λεπτό, ο Ηρακλής έφτασε κοντά στην ανατροπή. Με ωραία κάθετη, ο Ίβι Λόπεθ βρήκε τον Κόλιτς μέσα στην περιοχή. Ωστόσο, εκείνος δεν πλάσαρε καλά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ακόμη μία ευκαιρία για να πάρει τη νίκη είχε λίγο πριν το τέλος του ματς η ομάδα του Ματσάρι. Στο 88', ο Μάρκες πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα από τα αριστερά, με τον Χουτεσιώτη να αποκρούει, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν το γκολ που έψαχναν, με τον Πέδρο Μάρκες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ωστόσο, μετά από εξέταση VAR, το τέρμα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ηρακλής (Βάλτερ Ματσάρι): Αθανασιάδης, Βούρος, Πίνι, Ρος, Σόρια, Νανού (56' Πέδρο Μαρκές), Καϊμπουέ (46' Ραντόγια), Σουρλής (82' Κράιντς), Νιζέ, Μιρ (46' Ίβι Λόπεθ), Κόλιτς (86' Κούστα)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ατρόμητος (Ντούσαν Κέρκεζ):Χουτεσιώτης, Λύρατζης (82' Σερζίνιο), Ούρονεν, Σταυρόπουλος, Μάγκνουσον, Μουτουσαμί, Μουντές (71' Καραμάνης), Τσιγγάρας, Τσιλούλης (55' Πνευμονίδης), Τσούμπερ, Περέα (55' Τσαντίλας)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ηρακλής Ατρόμητος Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ