Ολυμπιακός για Μεντιλίμπαρ: «Συνεχίζουμε μαζί για να κατακτήσουμε τα πάντα, η ομάδα θα ενισχυθεί με πολύτιμες προσθήκες ανεξαρτήτως μπάτζετ» - iefimerida.gr

Ολυμπιακός για Μεντιλίμπαρ: «Συνεχίζουμε μαζί για να κατακτήσουμε τα πάντα, η ομάδα θα ενισχυθεί με πολύτιμες προσθήκες ανεξαρτήτως μπάτζετ»

Οι Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Βαγγέλης Μαρινάκης
Οι Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Βαγγέλης Μαρινάκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ τον ενισχύει με ποιοτικές μεταγραφές, όπως αναφέρει η ενημέρωση του Ολυμπιακού.

Η σημαία τελικά παρέμεινε στον ιστό της, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνεχίζει στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπως προέκυψε μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να δώσουν συνέχεια στην όμορφη ιστορία του Βάσκου στο λιμάνι, που έχει προσφέρει υπέροχες στιγμές στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο «Μέντι» θα έχει στα χέρια του... ποιοτικά «εργαλεία», όπως υποσχέθηκε η ΠΑΕ μέσω της επίσημης θέσης της μετά την ολοκλήρωση του πολύωρου ραντεβού.

Ολυμπιακός: «Να βαδίσουμε όλον τον δρόμο ως τον τελικό του Europa»

Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» είχε αναφορά σε κάποια από τα όσα ειπώθηκαν στο τραπέζι, περιείχε αυτοκριτική για τις μεταγραφικές επιλογές των τελευταίων ετών, καθώς και υπόσχεση για ποιοτική ενίσχυση. Αναλυτικά αναφέρεται:

«Σε μια πολύωρη συνάντηση σήμερα έγινε μια ξεκάθαρη, ειλικρινής συζήτηση για όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναγνωρίστηκαν λάθη, προτάθηκαν λύσεις και διορθωτικές αλλαγές. Η σχέση του κ. Μαρινάκη με τον Μεντιλίμπαρ είναι μια σχέση που σφυρηλατήθηκε και ανανεώθηκε σε δύσκολες στιγμές και όχι σε πανηγυρισμούς. Η αγάπη και ο σεβασμός μεταξύ τους δεν αμφισβητήθηκε παρά μόνον από όσους δε γνωρίζουν την οικογένειά μας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το Φλεβάρη του 2024 δοκιμαστήκαμε και μεγαλουργήσαμε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας έζησε το όνειρο της κατάκτησης δυο Ευρωπαϊκών τίτλων και μετά, στις σεζόν 2024-25 και 2025-26 έφτασε στο επίπεδο των ελίτ ομάδων της Ευρώπης σταθερά στη βαθμολογία της UEFA, έκανε το τρεμπλ στη χρονιά που γιόρτασε τα 100 χρόνια του (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ) και ακόμα και την περσινή χρονιά έφτασε στους 24 του Champions League.

Η απόφασή μας είναι μετά τις ριζικές αλλαγές που έχουν ήδη αρχίσει στο σκάουτινγκ και στο μεταγραφικό κομμάτι (αφού δεν είδαμε τις επενδύσεις που έγιναν τις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους να αποδίδουν καρπούς στον αγωνιστικό χώρο) να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα με πολύτιμες προσθήκες ανεξαρτήτως μπάτζετ και πάντα με την υπογραφή του Μεντιλίμπαρ και τη σύμφωνη γνώμη του, όπως άλλωστε συνέβαινε και μέχρι τώρα. Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συνεχίζουμε μαζί για να κατακτήσουμε τα πάντα. Ο στόχος είναι φυσικά το Πρωτάθλημα αλλά και το να βαδίσουμε όλο το δρόμο μέχρι τον τελικό του Europa League. Όσοι βρέθηκαν στο τραπέζι το πιστεύουν. Σε λίγο θα το πιστέψουν περισσότεροι και στο τέλος θα το πιστέψουν όλοι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στο τέλος κερδίζει πάντα ο Πειραιάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ