Ατρόμητος και ΑΕΛ Novibet έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τελική στο ματς στο 11ο λεπτό, με τον Μπακού να κάνει το πλασέ από το ημικύκλιο και τον Μελίσσα να μπλοκάρει.
Η ΑΕΛ τέσσερα λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα με τον Χατζηστραβό, όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, ενώ είχε μία νέα καλή στιγμή στο 16'με τον Σαγάλ, αλλά ο Χουτεσιώτης έδιωξε.
Από το 22' και μετά, οι φιλοξενούμενιοι έμειναν με δέκα πάικτες λόγω της αποβολής του Πασά και στο 26' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Κοβάσεβιτς ανέτρεψε τον Μπακού. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 1-0.
Οι Περιστεριώτες έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, είχαν νέα ευκαιρία στο 43' με το σουτ του Παλμεζάνο από καλή θέση, το οποίο όμως πέρασε άουτ και το σκορ έμεινε ως έχει.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ προσπαθούσε να απειλήσει και στο 60' πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ατσάνοφ έδωσε μία απίστευτη πάσα στον Δεληγιαννίδη, εκείνος στον Πέρες και με πλασέ έκανε το 1-1.
Oι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και μάλιστα βρήκαν δίχτυα στο 72' με τον Σαγάλ να κλέβει από τον Μανσούρ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.
Στο 84'ο Ατρόμητος απάντησε με τον Τσαντίλα, το σουτ που έκανε όμως κατέληξε άουτ, ενώ στο 88' την προσπάθεια του Ματουσαμί από τη γωνία, σταμάτησε ο Μελίσσας, με το ματς να λήγει με 1-1.