Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο δεύτερο φιλικό της - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο δεύτερο φιλικό της

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στον δεύτερο φιλικό της αγώνα με 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία κατέκτησε τον τίτλο στην Β΄ κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος. 

 Ο Μάρκο Νίκολιτς χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, η Ένωση έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως γενικά δεν ήταν καλή.

Το σκορ άνοιξε στο 8΄ο Οπόκου που πήρε το «ριμπάουντ» μετά από την απόκρουση του Μπρινιόλι στο σουτ του Καπέλ. Το 2-0 διαμόρφωσε στο 75΄ ο Εμεκά, που είχε μπει ως αλλαγή, μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΚ.

Η σύνθεση της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος: Μπρινιόλι, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Περέιρα, Καλοσκάμης, Μάνταλος, Ελίασον, Μ. Κοσίδης

Η σύνθεση της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος: Στρακόσα, Χ. Κοσίδης, Μήτογλου, Ρέλβας, Πήλιος, Σιμάνσκι, Λιούμπιτσιτς, Φερνάντες Κουτέσα, Κοϊτά, Ζίνι

AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ AEK φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ