Χάος στη Μαρσέιγ - Μπουνιές στα αποδυτήρια - iefimerida.gr

Χάος στη Μαρσέιγ - Μπουνιές στα αποδυτήρια

Ο Αντριάν Ραμπιό
Ο Αντριάν Ραμπιό / Φωτογραφία: screenshot
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε με το... αριστερό τη νέα σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε με 1-0 από την Ρεν, όπου λίγο πριν τη λήξη του αγώνα έμεινε με 10 παίκτες!

Αυτό φάνηκε να εκνευρίζει αρκετά όχι μόνο τον προπονητή, αλλά και τους παίκτες, ενώ έπειτα από μερικά 24ωρα αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για το τι συνέβη στα αποδυτήρια έπειτα από τη λήξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας από τη Μασσαλία, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ξέσπασε στους ποδοσφαιριστές και τους μίλησε με έναν αρκετά σκληρό τρόπο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρσέιγ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ