Formula 1: Θα επικρατήσουν τελικά οι ηλίθιοι; - iefimerida.gr

Formula 1: Θα επικρατήσουν τελικά οι ηλίθιοι;

Gran Prix Αυστρίας
Οπαδοί του Max Verstappen στην Αυστρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αθλητικός οπαδισμός δηλητηριάζει τα νερά και της Formula 1. Στο GP Αυστρίας μια μερίδα θεατών εξαπέλυε αδιανόητες ρατσιστικές, σεξιστικές και ομοφοβικές παρενοχλήσεις, και ζητωκραύγασε στο ατύχημα του Lewis Hamilton.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το περασμένο τριήμερο υπήρξαν πολλαπλές αναρτήσεις από γυναίκες, ομοφυλόφιλους, από υποστηρικτές του Lewis Hamilton και από μια σειρά άλλων ανθρώπων που δέχθηκαν φραστικές -και όχι μόνο- παρενοχλήσεις στους χώρους των θεατών της πίστας του Spielberg.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 Lewis Hamilton Red Bull Max Verstappen Mercedes-AMG F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ