Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την τελευταία της προπόνηση επί ισπανικού εδάφους και αναχώρησε για την Αθήνα και το Final Four της Euroleague.
Με τους Ταβάρες και Λεν απόντες, η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται το αουτσάιντερ του Final Four της Euroleague, όμως το... Νο.1 δίδαγμα του αθλητισμού είναι «να μην υποτιμάς τη Βασίλισσα».
Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε την τελευταία της προπόνηση επί ισπανικού εδάφους και έπειτα αναχώρησε για την Αθήνα.
Ρεάλ Μαδρίτης: Με δεμένο χέρι ο Γκαρούμπα στην τελευταία προπόνηση πριν το Final Four
Οι Μαδριλένοι δημοσίευσαν στο X μερικές εικόνες από την τελευταία τους προπόνηση στην ισπανική πρωτεύουσα και ο Ουσμάν Γκαρούμπα φαίνεται να έχει δεμένο χέρι, καθώς κι αυτός προέρχεται από τραυματισμό. Αναμένεται να αγωνιστεί, αλλά πιθανότατα χωρίς να είναι 100% έτοιμος, κάτι που περιορίζει ακόμα περισσότερο τη δυναμική της ομάδας στη γραμμή των ψηλών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης αναχώρησε... με στυλ
Η «Βασίλισσα» δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα και μερικές φωτογραφίες πριν την πτήση με προορισμό την Αθήνα. Όπως οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε, έτσι κι αυτοί της Ρεάλ ήταν καλοντυμένοι, κάτι που σημείωσε και η ομάδα στο σχόλιό της: «ντυμένοι για την περίσταση».
Δύσκολη δοκιμασία για τη Ρεάλ κόντρα στη Βαλένθια
Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, στόχος των «Μερένχες» είναι πάντα και μόνο η κορυφή. Για να τη φτάσει, όμως, πρέπει πρώτα να περάσει το εμπόδιο της εξαιρετικής Βαλένθια.
Οι «νυχτερίδες» απέκλεισαν τον Παναθηναϊκό AKTOR και θεωρούνται φαβορί στον «ισπανικό εμφύλιο». Φυσικά όποια ομάδα περάσει από το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε.