Επιβεβαίωσε τις τάσεις φυγής από τη Μίλαν ο Ραφαέλ Λεάο, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο της Πορτογαλίας.
Επτά χρόνια, 291 συμμετοχές, 80 γκολ και ένα σκουντέτο μετά, ο Ραφαέλ Λεάο είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μίλαν! Ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται στη Λομβαρδία από το 2019 και, όπως ουσιαστικά δήλωσε, έχει κορεστεί.
Άλλωστε, στη Μίλαν βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγών, κάτι που ευνοεί τις... τάσεις φυγής που εδώ και καιρό έχει ο Λεάο, ο οποίος μιλώντας στο «Sport TV Portugal», τόνισε πως αισθάνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του και για μια νέα πρόκληση εκτός Ιταλίας.
Λεάο: «Έγραψα ιστορία στη Μίλαν»
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο δίκτυο της πατρίδας του, ο 27χρονος είπε: «Είμαι περήφανος επειδή έγραψα ιστορία στη Μίλαν, αλλά θέλω ένα νέο κεφάλαιο. Νιώθω έτοιμος να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα.
Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για τη Μίλαν, αλλά ήρθε η ώρα να δοκιμάσω μια άλλη πρόκληση».