Οδηγός της F1 δέχθηκε 13.000 απειλές θανάτου μετά από το ισπανικό Grand Prix. - iefimerida.gr

Οδηγός της F1 δέχθηκε 13.000 απειλές θανάτου μετά από το ισπανικό Grand Prix.

Ο Γκασλί σε αγώνα της F1
Ο Γκασλί σε αγώνα της F1 / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πιέρ Γκασλί έγινε αποδέκτης 13.000 απειλών θανάτου μετά από ένα συμβάν σε στροφή του Grand Prix της Μαδρίτης, με τον Φράνκο Κολαπίντο.Ο πρόεδρος της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγιέμ, αποκάλυψε πως ο Πιέρ Γκασλί δέχθηκε περίπου 13.000 απειλές μετά το περιστατικό με τον Φράνκο Κολαπίντο στο ισπανικό Grand Prix.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γάλλος οδηγός καθυστέρησε άθελά του τον ομόσταυλό του του στα τελευταία στάδια του αγώνα, προκαλώντας ένταση στην Alpine. Μετά το συμβάν, ο Γκασλί έγινε στόχος προσβολών και διαδικτυακής παρενόχλησης, με τις επιθέσεις να επεκτείνονται ακόμη και στη σύντροφο και την οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ F1 GRAND PRIX Γκασλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ