Ο Ευθύμης Κουλούρης, επιστρέφει στην Πολωνία, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ουλά, για να υπογράψει στην Βιέτσιστα Κρακοβίας.
Η νεοφώτιστη ομάδα του Πολωνικού πρωταθλήματος, έψαχνε μια μεγάλη μεταγραφή για την κορυφή της επίθεσης και ο γνώριμος στο κοινό της χώρας Ευθύμης Κουλούρης, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν.
Ο Έλληνας επιθετικός είχε διαπρέψει με την φανέλα της Πογκόν την διετία 2023-25, πετυχαίνοντας σε 82 εμφανίσεις 54 γκολ, ενώ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ την σεζόν 2024-25 με 28 τέρματα.
Ευθύμης Κουλούρης: Η επιστροφή στην Πολωνία
Τις τελευταίες ημέρες ο Ευθύμης Κουλούρης, ήταν ένα όνομα που έπαιξε αρκετά και στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης, μια περίπτωση που όμως δεν προχώρησε.
Ο παίκτης είχε τεράστιο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, καμία όμως δεν μπόρεσε να πλησιάσει το οικονομικό πακέτο της Βιέτσιστα Κρακοβίας η οποία θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο για 2+1 χρόνια, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ekstraklasa.
Είναι σαφές πως με αυτή την κίνηση, η νεοφώτιστη ομάδα έχει θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη για την ερχόμενη χρονιά στην Πολωνία, θέλοντας να αποδείξει σε όλους πως ήρθε για να μείνει.
- Όλες οι ειδήσεις
- Ο Πετρούνιας κρατάει μία… έκπληξη για τον μεγάλο τελικό: «Πηγαίνω για το 9ο χρυσό, θέλω να τελειώσω με 11» [βίντεο]
- Παναθηναϊκός AKTOR: Το πρώτο μήνυμα του Κέντρικ Ναν μετά την εγχείρησή του -«Μια καλύτερη έκδοση φορτώνει»
- ΑΕΚ: Το πρώτο «φλερτ» με τον Λυκογιάννη που «πάγωσε» το 2025 παρότι είχε τις… ευλογίες του Χαβιέρ Ριμπάλτα