EuroBasket: «Σοβαρός ο τραυματισμός του Όσμαν, δυσκολεύεται να περπατήσει», είπε ο Άταμαν - iefimerida.gr

EuroBasket: «Σοβαρός ο τραυματισμός του Όσμαν, δυσκολεύεται να περπατήσει», είπε ο Άταμαν

Ο Εργκίν Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν / Φωτογραφία: Intime-ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον τραυματισμό του Τσέντι Όσμαν στον προημιτελικό του EuroBasket 2025 με την Πολωνία αναφέρθηκε ο προπονητής της Τουρκίας, Έργκιν Άταμαν.

Ο Όσμαν δυσκολεύεται να περπατήσει αυτή τη στιγμή, θέλει να παίξειι κόντρα στην Ελλάδα, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες» είπε ο Άταμαν μιλώντας σε τουρκικά μέσα ενόψει του ημιτελικού.

«Ο τραυματισμός του Τσέντι Όσμαν είναι σοβαρός. Αν ο αγώνας γινόταν σήμερα ή αύριο, δεν θα μπορούσε να παίξει. Υποψιαστήκαμε κάταγμα κόπωσης, αλλά διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάταγμα κόπωσης» πρόσθεσε.

Άταμαν για Όσμαν: Θέλει να παίξει με την Ελλάδα

Όπως είπε, «έχει πρήξιμο αυτή τη στιγμή και δυσκολεύεται να περπατήσει. Ο Τσέντι θέλει να παίξει στον αγώνα με την Ελλάδα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

Η Εθνική Ελλάδος διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό του EuroBasket 2025 απέναντι στην Τουρκία, την Παρασκευή στις 21:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurobasket EUROBASKET 2025 Τουρκία Εργκιν Αταμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ