Επιστρέφει στην Ελλάδα η αποστολή της Κ18 του Άρη που εγκλωβίστηκε στο Άμπου Ντάμπι - iefimerida.gr

Επιστρέφει στην Ελλάδα η αποστολή της Κ18 του Άρη που εγκλωβίστηκε στο Άμπου Ντάμπι

Επιστρέφει στην Ελλάδα η U-18 του Άρη
Επιστρέφει στην Ελλάδα η U-18 του Άρη / Φωτογραφία: ΚΑΕ Άρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ταξίδι της για επιστροφή στην Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει η Κ18 του Άρη, που εγκλωβίστηκε στο Άμπου Ντάμπι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή.

Η ΚΑΕ Άρης, αλλά και η Aris Alliance, που χρηματοδοτεί τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενημέρωσαν ότι τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν από το Άμπου Ντάμπι με προορισμό την Ελλάδα και ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.

Η ανακοίνωση της Aris Alliance για την επιστροφή της Κ18

«Η Aris Alliance, η ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών που χρηματοδοτεί αποκλειστικά τις ακαδημίες μπάσκετ του Αυτοκράτορα ενημερώνει ότι η ομάδα μπάσκετ Κ18 αναχωρεί από το Abu Dhabi, με πρωτοβουλία της Euroleague για να επιστρέψει μέσω Κωνσταντινούπολης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης μπάσκετ Άμπου Ντάμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ