Final 8 μπάσκετ: Επιβλητική πρόκριση για τον Ηρακλή στα ημιτελικά, 93-65 τη Μύκονο - iefimerida.gr

Final 8 μπάσκετ: Επιβλητική πρόκριση για τον Ηρακλή στα ημιτελικά, 93-65 τη Μύκονο

Επιβλητική πρόκριση για τον Ηρακλή στα ημιτελικά, 93-65 τη Μύκονο
Επιβλητική πρόκριση για τον Ηρακλή στα ημιτελικά, 93-65 τη Μύκονο / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβάλλοντας τον... νόμο του στο παρκέ με το «καλησπέρα», ο Ηρακλής ξεπέρασε εύκολα σήμερα το εμπόδιο της Μυκόνου, στον τρίτο προημιτελικό για το Final 8 του Κυπέλλου, στο Ηράκλειο.

Κέρδισε με 93-65 και πήρε το ‘εισιτήριο’ για τα ημιτελικά του θεσμού. Εκεί, όπου αύριο, στις 20:00, θα έχει αντίπαλο τον νικητή του τέταρτου προημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (20:00).

«Κλειδιά» στην επιτυχία του ήταν η δυναμική του στη ρακέτα (43-25 τα ριμπάουντ), η αποτελεσματική συνεργασία των παικτών του (25 ασίστ) και η εκτελεστική δεινότητά του -κυρίως στο πρώτο ημίχρονο- από τα 6.75 (9/23 τρίποντα).

Με νταμπλ-νταμπλ τελείωσε το ματς για τον «Γηραιό» ο Κρις Σμιθ (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο). Εξαιρετικοί ήταν, ακόμη, οι Ντι Τζέι Φάντερμπερκ (24 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι (14 πόντοι, με 4/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα), Νίκος Τσιακμάς (11 πόντοι, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο).

Πρώτος σκόρερ για τη Μύκονο ήταν ο Καλίντ Μουρ (19 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα).


Τα δεκάλεπτα: 30-14, 54-29, 75-47, 93-65

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ