Επίσημο: Εκτός από το πρόγραμμα της Formula 1 το GP Γαλλίας - iefimerida.gr

Επίσημο: Εκτός από το πρόγραμμα της Formula 1 το GP Γαλλίας

Paul Ricard
H πίστα Paul Ricard .
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας-ένας οι ευρωπαϊκοί αγώνες της F1 χάνουν τη θέση τους από το πρόγραμμα, για χάρη των νέων «αγορών». Το GP Γαλλίας είναι το τελευταίο «θύμα», καθώς ανακοινώθηκε επίσημα ότι χάνει τη θέση του από το 2023.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Formula 1, Stefano Domenicali, ανακοίνωσε και επίσημα στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP ότι η πίστα του Paul Ricard, έξω από τη Μασσαλία, δεν θα φιλοξενήσει ξανά το σπορ το 2023. Ακολούθησε η επιβεβαίωση της είδησης από τους οργανωτές του GP Γαλλίας.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 GP Γαλλία carandmotor.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ