Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Γιακουμάκης για τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Γιακουμάκης για τον ΠΑΟΚ

 Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Γιακουμάκης για τον ΠΑΟΚ
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Γιακουμάκης για τον ΠΑΟΚ / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 ο Γιώργος Γιακουμάκης, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός αναμένεται τις επόμενες ώρες να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους «ασπρόμαυρους».

Ο Γιακουμάκης θα μετακομίσει στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από την Κρουζ Αζούλ για τη σεζόν 2025-26, στο τέλος της οποίας υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο δε δανεισμός του πρωταθλητή Ελλάδος με την ΑΕΚ θα κοστίσει περί τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Κρητικός φορ θα περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει μια επιπλέον λύση στη γραμμή κρούσης μετά τους Φεντόρ Τσάλοφ και Ανέστη Μύθου, ωστόσο ο Γιακουμάκης θα είναι διαθέσιμος για τα Play Off είτε του UEFA Europa League (εφόσον ο ΠΑΟΚ αποκλείσει τη Βόλφσμπεργκερ) είτε του Conference League (εάν αποκλειστεί από τους Αυστριακούς).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Γιώργος Γιακουμάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ