Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τον προπηλακισμό Λανουά - iefimerida.gr

Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τον προπηλακισμό Λανουά

Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως όλα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και τα οποία έφεραν αντίδραση και διαρροή της ΕΠΟ έχουν και συνέχεια.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Στεφάν Λανουά προπηλακίστηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ από οπαδούς της ομάδας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Τρεις μέρες μετά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ για υβριστικού περιεχομένου φράσεις κατά του κ. Λανουά.

Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα κληθεί να απολογηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών της προς τον Λανουά και κινδυνεύει με τιμωρία.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, νομίμως εκπροσωπούμενης, διότι στις 19-10-2025 στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκφωνήθηκαν υβριστικού περιεχομένου φράσεις κατά του κ. Στεφάν Λανουά, προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ