Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Μπενζαμίν Μπονζί στον τρίτο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι.
Ωστόσο, η αναμέτρηση διακόπηκε αιφνιδιαστικά λόγω τεχνικών προβλημάτων με την ηλεκτροδότηση. Οι εγκαταστάσεις του τουρνουά αντιμετώπισαν σοβαρή διακοπή ρεύματος, με αποτέλεσμα οι αγώνες να σταματήσουν για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα.
Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο σετ, βρέθηκε σε δυσχερή θέση στο δεύτερο, έχοντας δεχθεί το 5-2 από τον Γάλλο αντίπαλό του. Η διακοπή, πάντως, αναστάτωσε τη ροή της αναμέτρησης, ενώ το τηλεοπτικό σήμα χάθηκε λόγω του προβλήματος στην ηλεκτροδότηση.
Η διακοπή ρεύματος φαίνεται να προκλήθηκε από την καταστροφή μιας γεννήτριας, κάτι που έχει προκαλέσει επίσης προβλήματα στην τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον πάροχο του σήματος, οι αγώνες δεν είχαν τηλεοπτική κάλυψη από την αρχή του δεύτερου σετ, αφήνοντας τους φιλάθλους και τους θεατές σε πλήρη αβεβαιότητα για την πορεία των αγώνων.
Αναμένονται νέες εξελίξεις για την αποκατάσταση του προβλήματος και την επανέναρξη της αναμέτρησης του Τσιτσιπά.