Champions League: Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ) - iefimerida.gr

Champions League: Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο Ελ Αραμπί στο Ολυμπιακός-Ομόνοια
Ο Ελ Αραμπί στο Ολυμπιακός - Ομόνοια / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMENEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός είναι και φέτος στους ομίλους του Champions League και απόψε φιλοξενεί στο Καραϊσκάκη τη Μαρσέιγ, στην πρεμιέρα των ομίλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά την πορεία τους στον όμιλο, με στόχο στο φινάλε να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού. Απόψε είναι ένας αγώνας που το κίνητρο είναι τεράστιο για όλους απέναντι στους Μασσαλούς. Και ο Ολυμπιακός ξέρει ότι το αποψινό σκορ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια του ομίλου του Champions League.

LIVE το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ

Διαβάστε LIVE την εξέλιξη του ματς του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για το Champions League:

Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο ορίστηκε από την UEFA να είναι ο διαιτητής στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ. Ο 44χρονος Ιταλός, διαιτητής του περσινού τελικού του Champions League, είναι ένας από τους κορυφαίους στην Elite κατηγορία και διηύθυνε τον περασμένο μήνα και τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ (1-2) στην Τούμπα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μέλι, Καρμπόνε, 4ος ο Τσιακομέλι και στο VAR οι Γκουίντα, Περέτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ