Αυξάνονται οι πιέσεις για Μουντιάλ με 64 ομάδες -Οι αντιδράσεις και η στάση της FIFA - iefimerida.gr

Αυξάνονται οι πιέσεις για Μουντιάλ με 64 ομάδες -Οι αντιδράσεις και η στάση της FIFA

Το κύπελλο του Μουντιάλ
Το κύπελλο του Μουντιάλ / Φωτογραφία: AP Photo-Martin Meissner
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η FIFA πραγματοποίησε σύσκεψη την Τρίτη (23/9) σχετικά με την επέκταση των ομάδων στο Μουντιάλ το 2030.

To θέμα ρίχθηκε στο τραπέζι μετά από επίσημη υποβολή πρότασης από μια αντιπροσωπεία Νοτιοαμερικανών, στην οποία συμμετείχαν αρχηγοί κρατών από την Παραγουάη και την Ουρουγουάη, καθώς και ανώτερα στελέχη του ποδοσφαίρου από τη Νοτιοαμερικανική συνομοσπονδία CONMEBOL και τον επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στα κεντρικά γραφεία της FIFA στη Νέα Υόρκη, εντός του Πύργου Τραμπ, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, και ο γενικός γραμματέας Ματίας Γκράφστρομ, συνομίλησαν με αρκετούς πολιτικούς και στελέχη ποδοσφαίρου από την Παραγουάη, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ