Ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, παραδέχτηε πως ακόμα είναι το 1-0 και η ομάδα του πρέπει να φτάσει τις 3 νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στο 1ο Game των τελικών της Stoiximan GBL, με το επόμενο παιχνίδι να είναι την Κυριακή (1/6) στο ΣΕΦ.
Ο τεχνικός των «πρασίνων» μετά τη λήξη του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της EΡT, τόσο για τη νίκη του Παναθηναϊκού, όσο και τα επόμενα παιχνίδια της σειράς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Ο Ολυμπιακός πάντα είναι στο παιχνίδι. Κάθε φορά που κάναμε κάποια λάθη, προσπάθησαν να επιστρέψουν. Παίξαμε καλή άμυνα, επιθετική άμυνα. Δεν τους επιτρέψαμε να κυκλοφορήσουν την μπάλα, όπως κάνουν. Επιθετικά δεν παίξαμε πολύ καλά, χάσαμε πολλά σουτ. Είναι μόνο 1-0. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, η σειρά συνεχίζεται».
Για το Game 2: «Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Είναι μόνο 1-0, πρέπει να φτάσουμε τρεις νίκες, σίγουρα ο Ολυμπιακός θα παίξει σκληρά».