Η ΚΑΕ Άρης παρουσίασε τη νέα της εξέδρα, αλλά και το ανανεωμένο Nick Galis Hall λίγο πριν την επίσημη έναρξη της Basket League.
Καλύτερο, ανανεωμένο και σίγουρα πιο σύγχρονο είναι πλέον το Nick Galis Hall. Η ΚΑΕ Άρης τοποθέτησε με κάθε επισημότητα μία νέα εξέδρα που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 650 άτομα. Παράλληλα, υπάρχουν και πολλές πανοραμικές φωτογραφίες για το πως δείχνει το «σπίτι» του «Αυτοκράτορα».
Ο Άρης με αυτή την κίνηση μπορεί να έχει ακόμα μεγαλύτερη άνεση, όσον αφορά τις εξέδρες, με αποτέλεσμα από μόνο του να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό για τους Θεσσαλονικείς που προχώρησαν σε αρκετές και σημαντικές αλλαγές στο Nick Galis Hall, όπως η εξέδρα αλλά και ο LED φωτισμός.
Άρης: «Το σπίτι μας έγινε μεγαλύτερο»
Στον Άρη έχουν ρίξει ειδικό βάρος στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα στο Nick Galis Hall. Η σεζόν που μόλις ξεκίνησε είναι μία από αυτές που περιμένουν πώς και πώς οι φίλοι του συλλόγου, καθώς πέρα από τον Βασίλη Σπανούλη που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου έχουν γίνει πολλές και σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας που όλα δείχνουν ότι μπορεί να έχει ακόμα καλύτερη εικόνα σε σχέση με πέρυσι.
Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεχωρίσουν και για τη χλιδή στην έδρα τους. Γι' αυτό τον λόγο και επένδυσαν αρκετά χρήματα σε φωτισμούς τεχνολογίας LED που βρίσκονται στον θόλο, ενώ έγιναν και έργα τόσο στα VIP, όσο και στα courtseats με την ΚΑΕ να στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω των social media που διαθέτει, γράφοντας: «Το σπίτι μας έγινε μεγαλύτερο».