Χωρίς τον Αντρέα Τεττέη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948 (5/8, 21:30), με τον Έλληνα φορ να βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Το ευρωπαϊκό του «ταξίδι» συνεχίζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» απέκλεισαν την Πάκσι και αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ 1948 στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (5/8, 21:30).
Στο παιχνίδι αυτό, ο Τζέικομπ Νίστρουπ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αντρέα Τεττέη, καθώς ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση και βρίσκεται υπό νοσηλεία σε νοσοκομείο, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι «πράσινοι».
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την κατάσταση του Αντρέα Τεττέη
«Ο ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Τετέι διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και παραμένει νοσηλευόμενος λόγω εμφάνισης λοιμώδους μονοπυρήνωσης. Ο διεθνής επιθετικός υποβάλλεται καθημερινά στον απαραίτητο κλινικοεργαστηριακό έλεγχο ώστε να εκτιμηθεί η πορεία της υγείας του».
Θυμίζεται ότι ο 25χρονος σέντερ φορ είχε βρεθεί στο βασικό σχήμα των «πράσινων» και στους δύο αγώνες κόντρα στην Πάκσι.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ 1948 στο Ολυμπιακό Στάδιο (5/8, 21.30) για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τζέικομπ Νίστρουπ ανακοίνωσε τη λίστα της αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Πένια, Τσάβες, Κότσαρης, Τσάπρας, Ντε Φράι, Τουμπά, Φαν Ντρόνγκελεν, Κάτρης, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Τσέριν, Κοντούρης, Τσιριβέγια, Μπινιάρης, Ζαρουρί, Πελίστρι, Γιάγκουσιτς, Ταμπόρδα, Αντίνο, Κυριόπουλος και Ραστόντερ».