Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Όταν γλιστράτε από κάνα νόμο...» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Όταν γλιστράτε από κάνα νόμο...» [βίντεο]

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος/Φωτογραφία:Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... απάντησε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός που απευθυνόταν στον ίδιο, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση και να τοποθετηθεί δημόσια, κάτι που έκανε μέσω story του και βίντεο στο Instagram. «Και όπως ξέρετε πολύ καλά, όσες φορές καταλάθος έτσι γλιστράτε από κανέναν νόμο και βγαίνουν λάθος, υπάρχει ο νόμος του Γιαννακόπουλου έτσι», αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα stories του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram

«Εγώ θα την ανεβάσω όλη σας την ανακοίνωση αυτούσια, για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη έκταση η ανακοίνωσή σας. Να τη διαβάσουν όλοι, όλοι, όλοι, όλοι. Και θα την κρατήσω, γιατί λέτε πράγματα μέσα τα οποία πολύ σύντομα. Λοιπόν, ανεβάζω την ανακοίνωσή σας. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό και τι έρχεται. Γιατί το να λέτε ότι δεν είσαστε εκθέτει και άλλους ή θα εκθέσει και άλλους.

Και όπως ξέρετε πολύ καλά, όσες φορές καταλάθος έτσι γλιστράτε από κανέναν νόμο και βγαίνουν λάθος, υπάρχει ο νόμος του Γιαννακόπουλου έτσι. Εκεί νομίζω, που πάντα επιβάλλεται όταν δεν επιβάλλονται από αλλού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ποιος είναι μέσα, ποιος είναι έξω, μπρος πίσω αριστερά, δεξιά, το ξέρετε, το ξέρω. Ελπίζω να μαθευτεί με τον σωστό τρόπο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είχε αναφέρει στην ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Επειδή πληροφορηθήκαμε ότι ο μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μας αναζητά αγωνιωδώς, θέλουμε να τον ενημερώσουμε ότι στον αγώνα του για διαιτησία 100-0 υπέρ του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να μας βρει συμμάχους. Εμείς δίνουμε εδώ και χρόνια τον δικό μας, πραγματικό αγώνα για το 50-50. Και θα τον πάμε μέχρι τέλους.

Τις τελευταίες ώρες, με τη γνωστή του αμετροέπεια, έσπευσε να συνδέσει την ομάδα μας και τους ανθρώπους της με μια εκκρεμή έρευνα, με την οποία ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε. Μάλιστα, επαίρεται δημόσια ότι τη γνώριζε εκ των προτέρων. Αφού λοιπόν έχει, όπως υπερηφανεύεται, πλήρη γνώση αυτής της μυστικής διαδικασίας, δεν τον ενημέρωσε κανείς ότι δεν έχουμε καμία σχέση;

Ότι δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά σε εμάς; Ή μήπως αυτό δεν εξυπηρετεί το επικοινωνιακό πανηγύρι που έχει στήσει στις πλάτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός; Εμείς δεν παριστάνουμε τους δικαστές του Instagram και του πληκτρολογίου. Εμείς δεν έχουμε τίποτα και κανέναν να φοβηθούμε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και όπως ήδη γνωρίζει από πρώτο χέρι, σε κάθε απόπειρα να πλήξει την ομάδα μας θα λάβει, για πολλοστή φορά, τη συντριπτική απάντηση. Ελπίζουμε μόνο, όταν καταδικαστεί ξανά, να μην εμφανιστεί πάλι κάποια φωτογραφική διάταξη για να τον κρατήσει στην ΚΑΕ.

Και μια συμβουλή: πρόσεξε τι εύχεσαι. Γιατί, εάν επιστραφούν τα πραγματικά κλεμμένα, η τροπαιοθήκη της ομάδας σου και το περίφημο τραπεζάκι στο Σούνιο θα γεμίσουν αράχνες αντί για τρόπαια.

Υ.Γ. Μην ανεβάζεις και σβήνεις. Έχουν καταγραφεί όλα και θα χρειαστεί να δώσεις πειστικές εξηγήσεις.

Υ.Γ. 2 Το έμβλημα του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, που κόσμησε τον Μάιο όλο το ΟΑΚΑ, δεν θα το ξαναπιάσεις στο στόμα σου.

Υ.Γ. 3 Όλα στην ώρα τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ