Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέλω κι αλλο μετάλλιο με την Εθνική -Αν σταματήσω, θα εξαφανιστούμε σε ένα νησί της Ελλάδας - iefimerida.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέλω κι αλλο μετάλλιο με την Εθνική -Αν σταματήσω, θα εξαφανιστούμε σε ένα νησί της Ελλάδας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο / Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη μετάλλιο με την Εθνική ομάδα επιθυμεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο σταρ των Μπακς, μιλώντας σε δημοσιογράφους όπως μεταδίδει το HoopsHype, εξομολογήθηκε ότι έχει πετύχει όσα είχε βάλει στο μυαλό του και τώρα θέλει περισσότερα.

«Όπως κάθε παίκτης μπάσκετ, κάθε αθλητής, ξεκινάς την καριέρα σου με την αναζήτηση αυτού που θέλεις να επιτύχεις. Έχω πετύχει όλα όσα είχα βάλει στο μυαλό μου. Αλλά τώρα θέλω περισσότερα» δήλωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέλω να κερδίσω άλλο ένα πρωτάθλημα -Θέλω να κερδίσω άλλο ένα μετάλλιο για την εθνική

«Θέλω να κερδίσω άλλο ένα πρωτάθλημα. Θέλω να κερδίσω άλλο ένα μετάλλιο για την εθνική ομάδα. Η κληρονομιά είναι πολύ σημαντική για μένα», πρόσθεσε.

Όπως είπε, αυτή η κληρονομιά χτίζεται «βήμα βήμα, προπόνηση προπόνηση, παιχνίδι παιχνίδι, σεζόν σεζόν».

Σύμφωνα με το HoopsWire, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε ότι στόχος του είναι να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό.

«Αν φτάσω στα 36, νομίζω ότι θα μπορώ ακόμα να παίζω σε υψηλό επίπεδο, γιατί φροντίζω καλά το σώμα μου», είπε. «Μετά από αυτό, θα δούμε. Αν μπορούμε να συνεχίσουμε, θα συνεχίσουμε. Αν όχι, θα εξαφανιστούμε σε ένα νησί της Ελλάδας», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ