Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 4-1 του Ατρομήτου για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League και βρίσκεται στο -1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.
H Ένωση φιλοξένησε τον Ατρόμητο στην ΟPAP Arena, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία καλή στιγμή στο 10ο λεπτό με την κεφαλιά του Γιουμπιτάνα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Οκτώ λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ απάντησε ανοίγοντας το σκορ, με τον Πινέδα να γράφει το 1-1 με ωραία κεφαλιά, μετά από την σέντρα του Ρότα.
Μία μεγάλη ευκαιρία είχε η ομάδα του Νίκολιτς στο 38', όταν ο Ρότα έβγαλε άλλη μία εξαιρετική σέντρα για τον Πήλιο, εκείνος όμως αστόχησε και το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Ζοάο Μάριο πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκατσίνοβιτς, έδωσε στον Γιόβιτς ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 51', το γκολ όμως δεν μέτρησε για φάουλ του πρώτου στον Κίνι.
Ο Μαρίν κέρδισε πέναλτι στο 62' μετά το μαρκάρισμα του Σταυρόπουλου, ο Γιόβιτς εκτέλεσε και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Η ΑΕΚ συνέχισε να απειλεί την αντίπαλη εστία, στο 67' ο Χουτεσιώτης έβγαλε με δυσκολία το δυνατό σουτ του Πήλιου, ωστόσο στο 70', ο Μαρίν εκτέλεσε μέσα από την περιοχή μετά το τακουνάκι του Γιόβιτς, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου έδιωξε, αλλά στην επαναφορά ο Σέρβος έκανε το 3-0.
Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν την διαφορά, όταν ο Αϊτόρ γύρισε στον Τσαντίλα και εκείνος με πλασέ έκανε το 3-1, όμως στο 86΄, ήρθε ο Λιόυμπιτσιτς και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Στρακόσια, Μουκουντί, Πήλιος, Ρότα, Ρέλβας, Ζοάο Μάριο (85’ Περέιρα), Πινέδα, Μάριν (88’ Γκρούγιτς), Γκατσίνοβιτς (61’ Κοϊτά), Γιόβιτς (88’ Καραργύρης), Καλοσκάμης (85’ Λιούμπισιτς).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Κέρκεζ): Χουτεσιώτης, Σταυρόπουλος, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα (81’ Οζέγκοβιτς), Κίνι (71’ Μουντές), Τσαντίλας, Αϊτόρ, Μπάκου (81’ Παλμεζάνο), Τσακμάκης, Μανσούρ (65’ Ούρονεν), Μουτουσάμι (72’ Καραμάνης).