Ματίας Αλμέιδα: «Το τέλος αυτής της σεζόν είναι το χειρότερο αυτών των τριών χρόνων που είμαστε μαζί» - iefimerida.gr

Ματίας Αλμέιδα: «Το τέλος αυτής της σεζόν είναι το χειρότερο αυτών των τριών χρόνων που είμαστε μαζί»

Ματίας Αλμέιδα
Ματίας Αλμέιδα / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έκανε λόγο για την χειρότερη σεζόν της τριετίας του στην «Ένωση».

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League στην OPAP Arena, με τον Ματίας Αλμέιδα να αναφέρει στην κάμερα της Cosmote Tv, τα συναισθήματα για αυτή τη σεζόν, αλλά και την γνώμη του για τα ματς που χάθηκαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα:

Πως διαχειριστήκατε την τιμωρία σας; Ήταν μια πρωτόγνωρη απόφαση, με δεδομένο ότι απαλλαχθήκατε από δύο διαφορετικά «όργανα», αλλά παραμείνατε τιμωρημένος. Πως το διαχειριστήκατε;

«Ήταν περίεργο. Ήταν περίεργη η αποβολή. Ήταν περίεργο το ότι αποδείχθηκε πως δεν είχα κάνει τίποτα, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να είμαι στον πάγκο. Ήταν περίεργο, οπότε το αφήνω εκεί».

Τι συναισθήματα σας άφησαν η εικόνα, αλλά και το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε με στενάχωρα συναισθήματα. Αποδεχόμαστε ότι το τέλος αυτής της σεζόν είναι το χειρότερο αυτών των τριών χρόνων που είμαστε μαζί. Πολλές ήττες. Και διαφορετικού είδους ήττες. Ήττες με μεγάλο σκορ, όπως το 4-1 από τον Ολυμπιακό ή η ήττα του Κυπέλλου. Κι έπειτα, στην τελική είναι πάντα ήττες, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Όμως, δεχθήκαμε εμείς τα γκολ, οπότε είναι μια δύσκολη στιγμή, που πρέπει να την ξεπεράσουμε».

Αισθάνεστε, βάσει της εικόνας της ομάδας στα Playoffs, ότι η μηδαμινή συγκομιδή βαθμών μετά από τέσσερις αγωνιστικές, δεν αντιστοιχεί στο ποδόσφαιρο που έχει παίξει;

«Εγώ ποτέ δεν λέω αν το αξίζαμε ή όχι. Τα παιχνίδια χάθηκαν και για διαφορετικούς λόγους χάσαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κανείς στο ποδόσφαιρο δεν θέλει να χάσει. Δυστυχώς, είναι μια περίοδος δυσκολίας που περνάμε, αλλά δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω δικαιολογίες».

Είναι θέμα έλλειψης αυτοπεποίθησης αυτό που συμβαίνει και ειδικά όταν οι παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται απέναντι από την αντίπαλη εστία;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μία ομάδα μπορεί να «πέσει». Και πολλοί λόγοι όταν μια ομάδα «ανεβαίνει». Έχουμε ζήσει και τις δύο φάσεις. Έχουμε ζήσει καλές στιγμές και τώρα είναι κάποιες στιγμές όχι τόσο καλές. Είναι πολλά τα πράγματα που παίζουν ρόλο, αλλά προτιμώ να μην «αγγίξω» διαφορετικά θέματα».

Αύριο αντιμετωπίζετε τον Παναθηναϊκό. Τι θα θέλατε να δείτε από την ομάδα σας;

«Θέλουμε να δούμε την ομάδα να νικάει. Χρειαζόμαστε να νικήσουμε. Για πολλούς λόγους, γιατί έχουμε καιρό που δεν νικάμε. Γιατί έχει «πέσει» η ομάδα τώρα στο τέλος. Και γιατί αυτή είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει πολλά. Οπότε, για να τελειώσουμε και να είμαστε στην υψηλότερη δυνατή θέση, αυτό που χρειαζόμαστε είναι να νικήσουμε. Για την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και κυρίως για να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο μας».

Μιλώντας για τον κόσμο, το αυριανό παιχνίδι είναι το τελευταίο φετινό της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο, προκειμένου να πάρετε τη νίκη;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα ήταν το ιδανικό να προσπαθήσουμε να κλείσουμε ένα «κύκλο» εντός έδρας αγώνων με μία νίκη. Θα ήταν το ιδανικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΕΪΔΑ αεκ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ