Η ΑΕΚ μπήκε με... τέρμα τα γκάζια στο παιχνίδι με τη Λέφσκι και βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ μόλις στο 13ο λεπτό.
Αν στο ποδόσφαιρο υπάρχει ιδανικό ξεκίνημα, δεν απέχει πολύ από αυτό της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Λέφσκι Σόφιας μέσα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για το δεύτερο σκέλος των playoffs του Champions League.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με τρομερή ένταση και έβαλαν... φωτιά στις εξέδρες, ανοίγοντας το σκορ στο 7', όταν ο Ρότα έκανε μία εκπληκτική σέντρα και ο Γιόβιτς πήρε καρφωτή κεφαλιά.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα στο 12'. Ο Μάγερ σέντραρε, ο Ρέλβας έστειλε τη μπάλα στον Βάργκα με το κεφάλι και ο Ούγγρος... δε λάθεψε για να κάνει το 2-0.
Δείτε τα γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο δωδεκάλεπτο:
To 1-0 του Γιόβιτς:
Το 2-0 του Βάργκα:
Με την ΑΕΚ να έχει πάρει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης από νωρίς, ο Μπαρνάμπας Βάργκα έβαλε και... κερασάκι στην τούρτα του πρώτου ημιχρόνου, διαμορφώνοντας το 3-0 στο 29'.