Youth League: Να μπουν τα γκολ... στη Νέα Φιλαδέλφεια -Στο «μηδέν» ΑΕΚ και ΛΑΣΚ στην πρεμιέρα της League Phase [βίντεο] - iefimerida.gr

Youth League: Να μπουν τα γκολ... στη Νέα Φιλαδέλφεια -Στο «μηδέν» ΑΕΚ και ΛΑΣΚ στην πρεμιέρα της League Phase [βίντεο]

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη ΛΑΣΚ για το Youth League
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη ΛΑΣΚ για το Youth League / EUROKINISSI / ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΣΤΑΣ

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο, μένοντας στο 0-0 κόντρα στη ΛΑΣΚ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Youth League.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο Champions League, η Κ19 της «Ένωσης» είχε τον δικό της εναρκτήριο αγώνα κόντρα στη ΛΑΣΚ, στο πλαίσιο του Youth League. Η ομάδα του Περικλή Παπαπαναγή ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο του «Σεραφειδείου», όμως δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Youth League: Ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ, αλλά δεν βρήκε γκολ κόντρα στη ΛΑΣΚ

Η Κ19 της ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι από την αντίστοιχη της ΛΑΣΚ, έχοντας την υπεροχή στην αναμέτρηση. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την δημιούργησε στο 25ο λεπτό, όταν ο Ποντίκης δυνατά σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα των Αυστριακών να μπλοκάρει την μπάλα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενος ήρθε στο 37'. Ο Τόιφελ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Ιωάννου.

Στο 39', ο Γκολφίνος πήρε την μπάλα από τα αριστερά και βρήκε με ωραία κάθετη τον Σιούτα, εκείνος γύρισε στον Αργυρίου, αλλά ο Ιμπραχίμ έβαλε «στοπ», πριν ο 17χρονος σέντερ φορ της «Ένωσης» στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα λεπτό μετά, οι γηπεδούχοι έφτασαν μία... ανάσα από το προβάδισμα. Ο Σιούτας τροφόδητησε τον Ποντίκη, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδύτηρια, με την ΑΕΚ να μην βρίσκει το γκολ που δικαιούταν βάσει εικόνας. Από την άλλη, οι παίκτες της ΛΑΣΚ ήταν, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ακίνδυνοι.

Youth League: Έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά δεν σκόραραν ΑΕΚ και ΛΑΣΚ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΛΑΣΚ να κερδίζει φάουλ σε καλή θέση, στο όριο της περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκίντρα, με τον Ιωάννου να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 54ο λεπτό ο Φρατζεσκάκης βρήκε χώρο και πλάσαρε, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του γκολκίπερ των Αυστριακών.

Ένα λεπτό μετά, ο Ποντίκης πήρε την κεφαλιά αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 58', ο Σιούτας σούταρε, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, σε ένα σημείο που οι «μικροί» της ΑΕΚ κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο του «Σεραφειδείου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 78', οι Αυστριακοί έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, δημιουργώντας την καλύτερη στιγμή τους στο ματς. Ο Τζίντρα πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά από πλεονεκτική θέση, με τον Ιωάννου να λέει «όχι», κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του.

Στο 80ο λεπτό, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Αμανατίδης έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά, με τον γκολκίπερ της ΛΑΣΚ να έχει «απάντηση».

Ένα λεπτό μετά, ο Σιούτας πήρε την κεφαλιά μετά από καλή σέντρα από τα αριστερά, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει την μπάλα.

Λίγο πριν το τέλος, η ομάδα του Περικλή Παπαναγή έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία, ώστε να πάρει τη νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης, καθώς ο Αργυρίου δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, ΑΕΚ και ΛΑΣΚ έμειναν στο 0-0, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό στην πρεμιέρα τους στην League Phase του Youth League.

ΑΕΚ (Περικλής Παπαπαναγής): Ιωάννου, Ρίννης, Φιλιππιάδης, Ψυρόπουλος, Ταμπάκογλου, Γκολφίνος, Στεργιαρόπουλος (75' Σκάκιτς), Φρατζεσκάκης, Ποντίκης (68' Αμανατίδης), Σιούτας, Αργυρίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ YOUTH LEAGUE αεκ ΛΑΣΚ Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ