2023: Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ του νέου χρόνου στον πλανήτη -Θα έχει να το λέει στα... εγγόνια του [βίντεο] - iefimerida.gr

2023: Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ του νέου χρόνου στον πλανήτη -Θα έχει να το λέει στα... εγγόνια του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Άγγλος επιθετικός της Σίδνεϊ, Άνταμ λε Φοντρέ, να μην έκανε τη σπουδαία καριέρα, αλλά θα έχει να λέει για ένα μοναδικό επίτευγμα μέσα στο 2023, που μόνο ένας το καταφέρνει κάθε χρόνο.

Ο 36χρονος επιθετικός είναι επίσημα ο πρώτος σκόρερ στον πλανήτη Γη για το 2023, καθώς σκόραρε στον αγώνας με αντίπαλο τη Νιούκαστλ Τζετς για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Αυστραλίας.

Το ματς αυτό ήταν το πρώτο ποδοσφαιρικό παιχνίδι για το νέο έτος, όπως αναφέρει η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Στο παιχνίδι, που έγινε τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου, ο Άνταμ λε Φοντρέ σκόραρε στο 37ο λεπτό, όταν το ρολόι έδειχνε 06:39 ώρα Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ