«Eddington»: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας με τον Χοακίν Φοίνιξ σε ρόλο σερίφη -18 Ιουλίου στους κινηματογράφους - iefimerida.gr

«Eddington»: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας με τον Χοακίν Φοίνιξ σε ρόλο σερίφη -18 Ιουλίου στους κινηματογράφους

 «Eddington» με τον Χοακίν Φοίνιξ
«Eddington» με τον Χοακίν Φοίνιξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του 'Αρι 'Αστερ «Eddington» με πρωταγωνιστές τον Χοακίν Φοίνιξ, την Εμα Στόουν και τον Πέδρο Πασκάλ.

Η ταινία της Α24 διαδραματίζεται τον Μάιο του 2020 και εστιάζει σε «μια αντιπαράθεση μεταξύ του σερίφη μιας μικρής πόλης (Φοίνιξ) και του δημάρχου (Πασκάλ)» που «ανάβει σαν πυριτιδαποθήκη καθώς γείτονας στρέφεται εναντίον γείτονα στο Νέο Μεξικό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαμπερό καστ στην ταινία

Το καστ συμπληρώνουν οι Όστιν Μπάτλερ (Austin Butler), Λουκ Γκράιμς (Luke Grimes), Ντίρντρε Ο'Κόνελ (Deirdre O'Connell), Μάικλ Γουόρντ (Michael Ward), Αμελί Χέφερλε (Amélie Hoeferle), Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ (Clifton Collins Jr.) και Ουίλιαμ Μπελό (William Belleau).

Εκτός από το σενάριο και την σκηνοθεσία ο 'Αστερ έκανε και την παραγωγή μαζί με τον Λαρς Κνούντσεν (Lars Knudsen) για λογαριασμό της Square Peg Banner. Η ταινία αποτελεί την τέταρτη μεγάλου μήκους δημιουργία του μετά τα «Hereditary» (2018), «Midsommar» (2019) και «Beau Is Afraid» (2023).

H ταινια εστιάζει σε μια αντιπαράθεση μεταξύ του σερίφη μιας μικρής πόλης (Φοίνιξ) και του δημάρχου (Πασκάλ)
H ταινια εστιάζει σε μια αντιπαράθεση μεταξύ του σερίφη μιας μικρής πόλης (Φοίνιξ) και του δημάρχου (Πασκάλ)
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών, όπου συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα αποσπώντας ένα σχεδόν επτάλεπτο χειροκρότημα από το κοινό, σύμφωνα με το Deadline.

Το «Eddington» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ