5+3 ημερολόγια-ατζέντες για το 2023, για να πάει καλά η χρονιά - iefimerida.gr

5+3 ημερολόγια-ατζέντες για το 2023, για να πάει καλά η χρονιά

Ημερολόγια-ατζέντες για το 2023
Ημερολόγια-ατζέντες για το 2023

Κάθε μέρα και μια θετική σκέψη για να πάει καλά η χρόνια και να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα με μία ατζέντα-ημερολόγιο για το 2023.

Συγγραφείς και εκδοτικοί Οίκοι επέλεξαν μία θεματική και παρουσιάζουν ημερολόγια για το νέο έτος για εκείνους που επιμένουν να κρατούν τις σημειώσεις τους, στο χέρι.

Ημερολόγια για το 2023 για να πάει καλά η χρονιά

Ημερολόγιο 2023
Ημερολόγιο 2023
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ημερολόγιο 2023 - Αρκάς, εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

Οι αγαπημένοι ήρωες του Αρκά κατοικούν τις μέρες του ημερολογίου του για το 2023 και συνομιλούν με τον χρόνο που περνά: ο Θανασάκης, η Ρόζα κι η παρέα τους, η Ασημίνα κι ο Ναπολέων, τα έξυπνα πουλιά, οι ένοικοι της Zωής μετά, οι ηρωίδες του Μαλλί με μαλλί και οι κάτοικοι των Επικίνδυνων νερών, ο Προφήτης, αλλά και ο Ισοβίτης, ενώ ο Νώε περιμένει πάντα τη βροχή. Και μας θυμίζουν κάθε μέρα πόσο σπουδαίο αντίδοτο είναι στη ζωή το ευφυές χιούμορ.

Γουίντυ Ντράιντεν,  Κάθε μέρα μια θετική σκέψη
Γουίντυ Ντράιντεν, Κάθε μέρα μια θετική σκέψη

Δρ. Γουίντυ Ντράιντεν, Κάθε μέρα μια θετική σκέψη, ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στόχος του παρόντος ημερολογίου είναι να σας εμπνεύσει, να σας διασκεδάσει, να σας δώσει υλικό για περισυλλογή, να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον εαυτό σας, για να ζείτε την κάθε ημέρα του χρόνου στο έπακρο.
O Γουίντυ Nτράιντεν, που έχει γράψει τα κείμενα, ψυχοθεραπευτής, καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, έχει βοηθήσει πολλά άτομα να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της ζωής τους και να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ταλαιπωρούν όλους μας, όπως είναι η ζήλια, ο θυμός, οι ενοχές και η ντροπή. Σκοπός του είναι να κατανοήσουν όλοι ότι η συναισθηματική ευεξία είναι εξίσου απαραίτητη με τη σωματική, αν θέλουμε να λεγόμαστε «υγιή» άτομα. H ουσία της φιλοσοφίας του έγκειται στο ότι, υιοθετώντας κάθε μέρα και μια νέα θετική σκέψη, εφαρμόζοντάς την και παρατηρώντας πώς αυτή επηρεάζει τις σκέψεις, τα αισθήματα και τις πράξεις μας, μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις παράλογες πεποιθήσεις μας και να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία.

Δύναμη
Δύναμη

2023 Paulo Coelho Δύναμη, εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ

Με τη δύναμη της αγάπης μας, της θέλησής μας, μπορούμε να αλλάξουμε το πεπρωμένο μας, καθώς και το πεπρωμένο πολλών ανθρώπων, γράφει ο Paulo Coelho. Από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς του κόσμου, τα τελευταία χρόνια, κάθε τέλος του έτους, παρουσιάζει μία ατζέντα για την επόμενη χρονιά, με κείμενα και ρητά του για να αντιμετωπίσουμε με δύναμη τη ζωή. Αλλωστε όπως λέει και ο ίδιοα ««Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, τότε ολόκληρο το Σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Καλύτερα γίνεται, εκδόσεις ΠΕΔΙΟ
Καλύτερα γίνεται, εκδόσεις ΠΕΔΙΟ

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Καλύτερα γίνεται, εκδόσεις ΠΕΔΙΟ

Το φετινό Ημερολόγιο Life Coaching «Καλύτερα Γίνεται» της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι αφιερωμένο στις λεπτομέρειες. Σ’ όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής μας. Σ’ αυτές που μας κάνουν να ερωτευόμαστε, να ξεπερνάμε τον εαυτό μας ή να πνιγόμαστε. Στις λεπτομέρειες που κάνουν ένα έργο τέχνης να μένει ανεξίτηλο στον χρόνο. Λεπτομέρειες που μας κάνουν και νιώθουμε πλούσιοι, γεμάτοι, ανίκητοι. Στιγμές που νιώθουμε, χωρίς να χρειαστεί ή να μπορούμε να το περιγράψουμε ή να το εξηγήσουμε. Στιγμές που απλώς είμαστε. Το «τώρα» είναι μια λεπτομέρεια της ζωής μας. «Εμείς» είμαστε μια λεπτομέρεια του σύμπαντος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε εβδομάδα, μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου, θα μπορείτε να ανακαλέσετε, να συγκεντρώσετε και να καταγράψετε αυτές τις λεπτομέρειες που ομορφαίνουν τη ζωή σας και σας βοηθούν να «χτίσετε» χαρακτήρα. Κάθε εβδομάδα η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα σας δίνει ένα μικρό έναυσμα και χώρο για τη δική σας ερμηνεία, τις δικές σας στιγμές.

«Ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες»
«Ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες»

Aνθολόγιο-Ημερολόγιο 2023, εκδόσεις ΙΑΝΟΣ

«Ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες». Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Ημερολόγιο του Ιανού φιλοξενεί στις σελίδες του αποσπάσματα έργων ή και ποιήματα δεκάδων συγγραφέων, Ελλήνων, αλλά και ξένων. Φέτος, ωστόσο, υπάρχει μια ιδιαιτερότητα: ένα σημαντικό μέρος από τα κείμενα αυτά γράφτηκε με αφορμή την παρούσα έκδοση, καθώς η θεματολογία της κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών, οι οποίοι και εμπνεύστηκαν από αυτήν. Αλήθεια, τι άραγε μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες; Το έργο στο εξώφυλλο του Ημερολογίου 2023 είναι του Γιώργου Σταθόπουλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα, εκδοσεις Χάρτινη Πόλη
Το ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα, εκδοσεις Χάρτινη Πόλη

Το ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα, εκδοσεις Χάρτινη Πόλη

Ένα ημερήσιο ημερολόγιο με αποφθέγματα αισιοδοξίας, χαράς και αυτοπεποίθησης από την Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέα της επιτυχημένης σειράς βιβλίων για την ΕΥΤΥΧΙΑ. Ημερήσιο organizer του 2023, πολύχρωμο. Τα organizer είναι πολυχρηστικές θήκες για ανταλλακτικά φύλλα ημερολογίου, τηλεφωνικού ευρετηρίου, σημειώσεων, αλλά και διαφόρων εντύπων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ημερολόγιο θετικής σκέψης, εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Φροντίζω τον εαυτό μου, νοιάζομαι για τους άλλους, δεν φοβάμαι να αλλάξω. Γιατί… Θετικές σκέψεις = Θετική ενέργεια = Θετική ζωή!

H δική μου χρονιά, εκδοσεις ΘΥΡΑ
H δική μου χρονιά, εκδοσεις ΘΥΡΑ

H δική μου χρονιά, εκδοσεις ΘΥΡΑ

Η Ατζέντα 2023 δημιουργήθηκε από δυο νέες εργαζόμενες γυναίκες και είναι προσανατολισμένη στις ανάγκες της σύγχρονης πολυάσχολης γυναίκας, που καλείται να ανταποκριθεί καθημερινά σε πολλούς ρόλους.
Με την ατζέντα αυτή, που είναι εικονογραφημένη με υπέροχες, μοναδικές και αυθεντικές ζωγραφιές σε ακουαρέλα από την δημιουργό Έλενα Δίγκα, η κάθε γυναίκα αποκτά έναν καθημερινό σύμμαχο οργάνωσης, που θα την βοηθήσει να γίνει πιο αποδοτική. Ταυτόχρονα, μέσα από τα κείμενα που επέλεξε η συγγραφέας Κατερίνα Δανδουλάκη προσφέρεται η απαραίτητη δόση αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης, που όλοι έχουμε ανάγκη σε μια δύσκολη ή και σε μια όμορφη μέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ημερολόγια 2023 εκδόσεις συγγραφείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ