Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Επισκέψεις με ασφάλεια -Ελαβε το ειδικό σήμα πιστοποίησης απολύμανσης | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Επισκέψεις με ασφάλεια -Ελαβε το ειδικό σήμα πιστοποίησης απολύμανσης

με μασκα σε μουσειο
Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συνεργάζεται με την εταιρεία SGS για την πιστοποίηση των διαδικασιών απολύμανσης
από τον κορωνοϊό και έλαβε το ειδικό σήμα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους εργαζόμενους, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συνεργάστηκε με την εταιρία επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και ελέγχων SGS για την εφαρμογή προγράμματος που επικυρώνει την αποτελεσματικότητα και τη σωστή εφαρμογή όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης (περιλαμβανομένου του ιού SARS-CoV-2 / Covid-19). Η υπηρεσία SGS Disinfection Monitored έχει εφαρμογή ιδιαίτερα σε οργανισμούς με δραστηριότητα που σχετίζεται με τη συνάθροιση μεγάλου αριθμού ανθρώπων. Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης εφάρμοσε το πρόγραμμα σε όλους τους χώρους του (εκθεσιακούς, γραφεία, χώρους εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Cycladic Shop, Cycladic Café, εισόδους κτλ.) ώστε να εξασφαλίσει την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του, λαμβάνοντας και το προβλεπόμενο ειδικό σήμα της SGS.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Ευγενία Χριστοδουλάκου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης: «Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, η υπηρεσία Disinfection Monitored της SGS μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών, των πελατών και των εργαζομένων μας, καθώς έτσι επικυρώνουμε την αποτελεσματικότητα και ορθότητα όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης που εφαρμόζουμε. Όλοι μας οι χώροι είναι πλέον πιστοποιημένοι, παρέχοντας ασφάλεια σε όσους μας επισκέπτονται, ξεκινώντας από τα παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματά μας μέχρι τις εταιρείες που μας επιλέγουν για την εκδήλωσή τους. Ευχαριστούμε πολύ την SGS που με την υπηρεσία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο και τη δραστηριότητά μας». Πλέον η βόλτα στο μουσείο είναι ασφαλής και ο κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την ξενάγηση με το κινητό του, τη νέα εφαρμογή που παρουσίασε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

μουσειο
Συνεργασία Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με την εταιρεία SGS για την πιστοποίηση των διαδικασιών απολύμανσης από τον ιό Covid-19

Όπως αναφέρει ο κ. Αλέξανδρος Μιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της SGS Greece, «Στις συνθήκες της πρωτοφανούς πανδημίας, επιδίωξή μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθανθούν ασφαλείς. Στην SGS αξιοποιούμε την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία 150 χρόνων και αναπτύσσουμε ένα πακέτο υπηρεσιών με σκοπό να βοηθήσει τους οργανισμούς να ανταπεξέλθουν στις ιδιαίτερα απαιτητικές νέες συνθήκες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, και είμαστε πεπεισμένοι ότι η διασφάλιση των σωστών διαδικασιών θα συμβάλλει στην ασφαλή λειτουργία του Μουσείου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
μουσειο κυκλαδικης τεχνης
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης εφάρμοσε το πρόγραμμα σε όλους τους χώρους του (εκθεσιακούς, γραφεία, χώρους εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Cycladic Shop, Cycladic Café, εισόδους κτλ.) ώστε να εξασφαλίσει την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του, λαμβάνοντας και το προβλεπόμενο ειδικό σήμα της SGS

Η διαδικασία που ακολούθησαν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Η υπηρεσία SGS Disinfection Monitored ελέγχει την πληρότητα όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης και επαληθεύει τη σωστή εφαρμογή τους με τη λήψη δειγμάτων από τις επιφάνειες που έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, απονέμεται το ειδικό σήμα που επικυρώνει το πρόγραμμα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας τόσο των εργαζομένων όσο και του κοινού.
Η SGS είναι η μεγαλύτερη εταιρία επιθεωρήσεων, επιβλέψεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών αναλύσεων και πιστοποιήσεων παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες με 2.600 γραφεία και εργαστήρια και δυναμικό που ξεπερνά τους 94.000 εργαζομένους. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1933 και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλο το φάσμα βιομηχανιών, επιχειρήσεων και οργανισμών.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ