Γιάννης Χουβαρδάς: «Αν είχα ασχοληθεί με την πολιτική, θα είχα καταφέρει κάτι» - iefimerida.gr

Γιάννης Χουβαρδάς: «Αν είχα ασχοληθεί με την πολιτική, θα είχα καταφέρει κάτι»

Γιάννης Χουβαρδάς: «Αν είχα ασχοληθεί με την πολιτική, θα είχα καταφέρει κάτι»
Γιάννης Χουβαρδάς / Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης για το Bovary.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Χουβαρδάς είναι ένας σκηνοθέτης με έντονο αποτύπωμα στη σκηνή. Στη μακρά του διαδρομή στο θέατρο έμαθε ότι η επιτυχία και η αποδοχή περνά μέσα από την αμφισβήτηση και την απόρριψη. Κι έτσι προχωράει.

Με τον «Οιδίποδά» του ενώνει σε μια παράσταση τα δύο έργα του Σοφοκλή, τον «Οιδίποδα Τύραννο» και τον «Οιδίποδα επί Κολωνώ» -την Παρασκευή και το Σάββατο στην Επίδαυρο. Ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα με το οποίο γιορτάζει τα 50χρονά του στο θέατρο.

«Είναι πολλά τα πράγματα που επηρεάζουν τον καθέναν μας. Το ένα φέρνει το άλλο και από ένα σημείο και μετά χάνεται η μπάλα. Δεν διαλέγουμε να γεννηθούμε ούτε που θα γεννηθούμε ή ποιους θα συναντήσουμε στη ζωή μας. Από εκεί και πέρα όμως το βήμα το κάνουμε εμείς. Μετά το σχολείο κι αφού αρχίσουμε να φτιάχνουμε μια εικόνα για τον κόσμο, όλα είναι στα χέρια μας. Αλλά έχουμε ήδη διαμορφωθεί. Η τύχη μάς έχει πάει ως ένα σημείο».

Διαβάστε στο Bovary.gr τη συνέντευξη του Γιάννη Χουβαρδά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ