Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πάει στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα ο Μίλτος Ζαμπάρας -Η έδρα στον Γιώργο Βαρεμένο - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πάει στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα ο Μίλτος Ζαμπάρας -Η έδρα στον Γιώργο Βαρεμένο

Ο Μίλτος Ζαμπάρας
Ο Μίλτος Ζαμπάρας / φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανάρτηση βίντεο στα social media ο Μίλτος Ζαμπάρας ανακοίνωσε την παραίτησή του από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να προσχωρήσει στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην πλέον βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στην ανάρτησή του αναφέρει πως «το να κλείνεις μια πόρτα δεν σημαίνει ότι φεύγεις. Σημαίνει ότι επιλέγεις να ανοίξεις το δρόμο για κάτι που πιστεύεις.Αφήνω σήμερα πίσω μου μια θέση. Όχι όσα με έφεραν μέχρι εδώ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Από σήμερα, συνεχίζω από ένα νέο σημείο. Με τον Αλέξη Τσίπρα. Με την ΕΛΑΣ» τονίζει ο Μίλτος Ζαμπάρας.

Οι επιλαχόντες του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Σημειώνεται πως μετά την παραίτηση Ζαμπάρα πρώτος επιλαχών στην Αιτωλοακαρνανία για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Γρηγόρης Θεοδωράκης επίσης στέλεχος της ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα, τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης του κόμματος.

Δεδομένου ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει τονίσει πως η ΕΛΑΣ δεν θα εκπροσωπηθεί σε αυτή τη Βουλή, ο Γιώργος Θεοδωράκης δεν αναμένεται να αποδεχθεί την έδρα, οπότε δεύτερος επιλαχών είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ