«Βεβαίως, το ζητάει ο Καραμανλής θα το κάνουμε»: Τι αναφέρει η δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ για τον πρώην υπουργό και τον Λιβανό -Οι διάλογοι - iefimerida.gr

«Βεβαίως, το ζητάει ο Καραμανλής θα το κάνουμε»: Τι αναφέρει η δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ για τον πρώην υπουργό και τον Λιβανό -Οι διάλογοι

Karaμανλής Λιβανος
Φωτογραφίες: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πόρισμα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ γίνεται αναφορά και στον Κώστα Καραμανλή, δίχως ωστόσο να έχει καταγραφεί δική του συνομιλία.

Ο Κώστας Καραμανλής αναφέρεται στο πλαίσιο στιχομυθίας ανάμεσα στον τότε πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρη Μελά και συνεργάτη του τότε υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό.

Η συνομιλία

Ενδεικτικά, το πόρισμα αναφέρει πως στην τηλεφωνική συνομιλία τους, ο συνεργάτης αναφέρει στον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ: «…αυτή η υπόθεση του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ… που ενδιαφέρεται ο… που είναι τριάντα επτά (37) άτομα, με έναν εξ με τα βιολογικά [εννοώντας τον Κωνσταντίνο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ του Αχιλλέα, βουλευτή Σερρών από το 2015 μέχρι σήμερα]. Ο Δημήτριος ΜΕΛΑΣ του λέει πως αφορά τον «ΜΠ.» και ο Π.Α. συμφωνεί. Ο Π.Α. εν συνεχεία ρωτά: «Πώς θα το τρέξουμε αυτό για να το φτιάξουμε;»».

Ακόμη, αναφέρεται πως ο συνεργάτης λέει στον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μου είπε ο Νίκος εάν δεν επηρεάζεται κάτι και δεν έχουμε πρόβλημα, τώρα πήγαμε μαζί μέσα δεν το ήξερα το θέμα… Και μου λέει, βεβαίως, το ζητάει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θα το κάνουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΕΚΕΠΕ Κώστας Καραμανλής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ