Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας επανεντάσσεται από σήμερα (8/10) ο βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Δράμας είχε διαγραφεί στις αρχές Μαρτίου, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια της Βουλής, επειδή είχε εξαπολύσει αήθη επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην οποία είχε πει, μεταξύ άλλων: «Κάνε κανένα παιδί».
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει τα εξής:
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να επαναφέρει τον Δημήτρη Κυριαζίδη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, εφτά μήνες (ακριβώς!) μετά την άθλια συμπεριφορά του βουλευτή του με τους απαράδεκτους, σεξιστικούς, μισογυνικούς χαρακτηρισμούς κατά της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας που οδήγησαν στη διαγραφή του.
Εμείς υπενθυμίζουμε απλώς τις φλογερές διατυπώσεις του κ. Μητσοτάκη τότε, που μιλούσε για "απρεπέστατη αναφορά" και "ευπρέπεια της παράταξης" και πρόσθετε ότι "έχουμε υποχρέωση να συντρίψουμε στερεότυπα τα οποία έρχονται από το παρελθόν".
Τι υποκριτής…».